2777
2789

خوشگل عنوان منظورم اینه دختری ک ب خودش میرسه 

و تیپ میزنه 

من این مدلی بودم 

ب خودم خیلی میرسیدم 

ب مرتب بودن مانتو تا موهام جلو مقنعه 

ولی ارایش خلیجیم نمیکردم 

اکثر هم کلاسیام ساده پوش بودن 

من نسبت بهشون ب خودم میرسیدم. 

واس همین پیشنهادای زیادی داشتم 

اخر سر هرکیو رد میکردم میرفت میگفت ب یکی فلانی با من بوده حالا من با طرف اصلا صنمی نداشتم😳

یا مثلا ترم ۷با یکی رل زدم از هم کلاسیام 

ادعا عاشقش میومد خودمم ازش بدم نمیومدددد 

ولی ذر اخر فهمیدم طرف توهمی گل میکشه 

کلیم اذیتم کرد با توهماتش

خلاصه الان نگین وای وای چرا رل زدی مک دانشگا جا رله 

خودم میدونم نیست ولی خب حس میکردم عاقبت خوشی داشته باشه

دوستان ب هیچ وجه رل نزنید تو دانشگاه مخصوصا با هم کلاسییی 

تو دانشگام سعی کنید تو چشم نباشین اصلاااا بی سرو صدا برینو بیاین. درس بخونین و با کسی رل نزنین نزنین نزنین نزنین

کابری  دو نفره غزال و کژال

چشم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از این دختر پیک میا 

بخاطر امثال تو حالم از دانشگاه بهم میخورخ

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

سلام با اجازه استارتر 

لطفا برایه اینکه سلامت باشم دعا کنید و همچنین سلامت روانم من مشکل خود بیمار پندار دارم دارم عذاب میکشم هم حس میکنم یه بیماری دارم و زندگیم جهنم شده 

لطفا برایه سلامت جسم و روانم دعا کنید براتون توحید میخونم 🩷

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
وای از این دختر پیک میا بخاطر امثال تو حالم از دانشگاه بهم میخورخ

اصلا ایطو نیستم😐ارایشمم در حد ریمل و رژ بود 

مانتو مرتب میپوشیدم ب استایلم میرسیدم بقیه هم کلاسیام چادری بودن من مانتویی 

کابری  دو نفره غزال و کژال
وای از این دختر پیک میا بخاطر امثال تو حالم از دانشگاه بهم میخورخ

اینکه به خودت برسی میشه پیک می؟؟

یه چیزی یاد گرفتیا

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

اسی شما کدوم دانشگاه و شهری 

اینجا کسی دانشجوی بجنورد هس؟ روزانه ش

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨