2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امروز رفته بودیم مهمونی شام دعوت بودیم 

زنعموم دعوت کرده بود عمم اینا عموم اینا بودن 

من از غذای که توش پیاز گنده گنده باشه خوشم نمیاد برای همین برنج و با ران مرغ خثردم خورشت نریختم 

برنجشم نپخته بود سفت بود انگار داری ته دیگ میخوری

من خلاصه فقط برنج و ران خوردم 

زنعموم گفت با تنه چرا خورشت نمیریزی 

گفتم من پیاز تو خورشت معلوم باشه نمیتونم بخورم 

چپ چپ نگاه کرد گفت اهان چه ادا ها 

بعد از شام.... 

ما امروز رفته بودیم مهمونی شام دعوت بودیم زنعموم دعوت کرده بود عمم اینا عموم اینا بودن من از غذای که ...

خب بگو میل نداشتم 

اصلا نگین دوست ندارم و اینا 

به طرف بر میخوره

More water flowed under the bridge, people changed their minds

بعد از شام 

جلوی اون همه ادم شروع کرد بد گفتن 

دختر شما منو تحقیر کرد برای غذای خوشمزه و رستورانی من ادا در اورد

(اینم بگم بچه ها کسی از غذاش خوشش نیمد همه یکم خوردن در حد ده قاشق) 

و انقد گفت که کسی با این اخلاق بدش نمیگیره این دختره شیطانیه 

ماهم سکوت کردیم 

هی گفت غذامو همه دوست داشتن این دختر لیاقتش غذای سگه 

بغض کرده بودم اشک از چشمام میریخت 

مامانم بهش گفت خفه شو دیگه کسی از غذات خوشش نیمد بزور خوردیم 

زعموم گفت این دهن خودت اینم از بچت 

عمم بهش گفت غذای سگ برای خودته و تو برای ما غذای اسهالی درست کردی زنیـ که

به عمم گفت خفه شو منو تحقیر کرد 

عموم بلند شد کوبید دهنش 

بابام بهش دوتا حرف زد اومدیم الان زنگ زده گفته فردا با کادو شیرنی گل لاله صورتی بیا عذر خواهی و پا بوسی 😐

مامانمم و بابام باهاش حسابی دعوا کردن الان پیام داده فش داده 

ج ن د ه، خیابونی، سگ، خر.... 

چرا دلیلشو گفتی من باشم میگم دگه سیر شدم ممنون عالی بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ما امروز رفته بودیم مهمونی شام دعوت بودیم زنعموم دعوت کرده بود عمم اینا عموم اینا بودن من از غذای که ...

بنظرم اگه میگفتی خورشت دوست نداری بهتر بود

یا مثلا میلت نیست

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ