2777
2789

من پیش یه روانشناس رفتم برای ۴۵ دقیقه ۳۵۰ هزار تومن گرفت!! هیچ کاری هم نکرد. چند تا راهکار مسخره گفت که اگه تو اینترنتم سرچ میکردم برام میاورد!!

اونوقت من که معلم زبانم هرجا میرم قرارداد ببندم بیشتر از جلسه ای ۷۰ نمیدن. یعنی خیلییی منصف باشن جلسه ای ۷۰ هست.

یک ساعت و نیم با کلی بچه شیطون سروکله بزنی آخرش پول یه بستنی مگنوم رو بهت بدن. واقعا نامردیه!!!

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون هیچکاری ک شما میگی شاید بیش از۲۰سال درس خونده ازاین ب بعد تو نت سرچ کن عزیزم

البته بعضیا بالای۵۰۰هم میگیرن برای۴۵دقیقه این خودش سختی کار روانشناس هارو نشون میده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
همون هیچکاری ک شما میگی شاید بیش از۲۰سال درس خونده ازاین ب بعد تو نت سرچ کن عزیزمالبته بعضیا بالای۵۰ ...

عه!

یعنی من درس نخوندم که معلم زبان بشم؟؟؟

چندین سال کلاس زبان رفتن، ۴ سال لیسانس، ۲ سال فدق لیسانس

خوبه معلم زبان رو درس نخونده میدونید!!!!!

برا یه موسسه کار کن یا هم به بزرگترا درس بده دختر عموی من ۹ سال پیش می‌رفت کلاس ایلتس جلسه ای ۶۰۰ ۷۰ ...

اره. باید آیلتس  تدریس کنم.

میرم دنبالش حتما

با ساعتی ۶۰ تومن نمیشه به جایی رسید

همون هیچکاری ک شما میگی شاید بیش از۲۰سال درس خونده ازاین ب بعد تو نت سرچ کن عزیزمالبته بعضیا بالای۵۰ ...

فکر کردی تدریس به کودکان خیلی آسونه؟

عه!یعنی من درس نخوندم که معلم زبان بشم؟؟؟چندین سال کلاس زبان رفتن، ۴ سال لیسانس، ۲ سال فدق لیسانسخوب ...

واقعا خوددرگیرید من اصلا در مورد رشته شما صحبتی نکردم چون تخصص و اصلا اشناییتی ندارم فقط خواستم زحمات روانشناس ها نادیده گرفته نشه😐😶

اینجا فقط میخوان بپرن ب این و اون

فکر کردی تدریس به کودکان خیلی آسونه؟

عزیز واقعا حوصله بحث ندارم الحمدلله هم روانشناس بودن رو تجربه کردم هم آموزگارم 

خواهشا رو رفتارتون تجدید نظرکنید البته بازهم ب من مربوط نیست بخاطر روان خودتون میگم شاید اینطور بیشتر ارامش داشته باشید

عزیز واقعا حوصله بحث ندارم الحمدلله هم روانشناس بودن رو تجربه کردم هم آموزگارم خواهشا رو رفتارتون تج ...

ان شاء الله خدا به شما هم آرامش درونی بده که انقدر غیر مستقیم تحصیلات و سواد بقیه رو زیرسوال نبرید و با دیگران درگیر نشید.

خدا به دانش آموزان آیندتون هم آرامش و صبر بده