کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک ۶یا ۷ سالی میکشه اینجوری بشین باید همه دوره های برین کلی بدوزین انواع پارچه هارو
صدومین کاربری منه🧚♂️ 🧚♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️ 🧚♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶♀️🚶♀️🚶♀️🎧🚬⚰
من کار زیاد دوختم مشکلم الگو وایناست،هم تریکو هم شلوار ومانتو تیشرت حتی شورت،لباس نوزادی،همشو کارکرد ...
خوب باید برین کلاس نازک دوزی وضخیم و لباس مجلسی چون اینا خیلی سفارش میگیرن اونجا یاد میدن من سه تا متدود رفتم گرلاوین مولر و متریک متریک از همشون بهتر ساده تره برای لباس مجلسی هم مولر برین چون دوختتون خوبه موفق میشین من مشکل تو دوخت دارم
صدومین کاربری منه🧚♂️ 🧚♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️ 🧚♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶♀️🚶♀️🚶♀️🎧🚬⚰