2777
2789
عنوان

خوابگاه و دوری از خانواده چطوره

505 بازدید | 24 پست

نمیدونم مثلا دندون سمنان یا اراک بزنم که از خونه دوره و احتمالا هر هفته هم نمیشه برگشت خونه رو اول بزنم 

یا داروسازی تهران؟

خاله من خودش سر دوری از خانواده و سختی های خوابگاه خیلی زجر کشیده و دائم میگه راه دور نزن 

چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره اگه خیلی وابسته خانوادتی جای دور نرو

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اشکال نداره رتبتون رو بپرسم؟این موضوع کاملا بستگی به خودتون داره که چقدر به خانواده وابسته اید و میت ...

۱۳۰۰ منطقه ۳ 

اگر خوش شانس باشم و دندون بیارم  

۱۳۰۰ منطقه ۳ اگر خوش شانس باشم و دندون بیارم

عزیزم من طبق انتخاب رشته هایی که از پارسال دیدم بعید میدونم دندون بیارید البته امسال گفتند تعداد دانشجوها زیاد بوده اگر این مورد تاثیر گذار باشه انشالله میارید و خب دارو تهران هم بعید میدونم بشه ولی دارو مثلا اهواز میشه یا شیرازم ممکنه بشه

منم عموم دخترش راه دور درس میخونده خیلییییییی بد گفتن امشب کامل دل منو خالی کردن

ببین کامل به خودت بستگی داره بنظرم مزایای دانشگاه خارج شهر خودم خیلی بیشتر از دانشگاه شهر خودم بود کامل حس می‌کنم که مستقل تر شدم اگه دوستای خوبی پیدا کنی خیلیم خوش می‌گذره بهت من چون خیلی وابسته خانوادمم نبودم اونقدرا اذیت نشدم ببین خودت می‌تونی یا نه کاری با حرف بقیه نداشته باش

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
وای عین منی😭😭😭😭 من از صبح جنگ اعصاب دارم . که بزنم داروی مشهد که شهر خودمه . یا دندون اراک و ایل ...

اصلا بیا دندون اراک بزنیم باهم   البته من نمیدونم میارم یا نه

ولی میگن اول دندون های اطراف رو بزنم بعد دارو های اطراف

بعد برم شهر های دور