2777
2789
عنوان

رسوندن همسایه به سمت خونه

108 بازدید | 5 پست

دوستان  ما یه باغ داریم. سمت کوچمون بعدا. برامون میوه. غذا و اینا میارن گاهی      

امشب من داشتم از سرکار برمیگشتم. صاحب همون باغ که پسرش.هم شریکه   سی و هشت  نه اینا زن و بچه داره خیلی مرد مدینه هیزو اینا نی.  داشت از مغازش برمیگشت. تو راه من وو دید.   بعدا برگشت عقل گفت من دارم اون سمتی میرم اگه شما هم می‌رید بیایید من گفتم نه مرسی. رفت.     الان به نظرتون  این دختر  که من باشم. خراب هستم که اون این حرف و به من  زد یعنی فکر کرد من آدم. پا بده ای هستم این حرفو زد به نظرتون کارش بد بود کلااااا منظور خیلی بدی داشت ؟؟؟ لطفا نظر بدید کلا چه قصدی ازاین کار داشت. چه برداشتی دارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم توی اجتماع رفت و آمد بکن تا متوجه بشی یکسری صحبت ها روزمره هستن و از روی ادب و احترام انجام میشن.... مسائل معمولی رو ربط میدی به خراب بودن و....

این چه ذهنیتیه؟ این حرف ها از کجا به ذهنت خطور میکنه؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم