2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست
عزیزم بستگی به رشته تحصیلیتون معدلتون مقطعی که میخواید درس بخونید وضع زبان و وضع مالیتون داره

درسته ، ممنونم ازتون

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره از چه طریقی و با چه هدفی بخوای مهاجرت کنی .

ترکیه راحت میشه رفت ولی هم سر اقامت اذیت میکنن هم زندگی تو ترکیه اصلا بدرد نمیخوره .

امارات عالیه ولی اگه اونجا شغلی نداشته باشی گرونه. 

آلمان راحت میشه رفت خیلیم قانون مند هستن. 

ایتالیا تحصیلی خوبه .

کانادا هم خیلی خوبه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

امارات....اما خرجش خیلیییییی زیاده و تو مثلا اگه ماهی ۶۰میلیون درآمد داشته باشی خرجت با ساده ترین خر ...

امضات چقدر قشنگه❤️

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

اگر پول زیاد دارید و یا استعداد خاص مثلا در حد المپیاد و نبوغ و استعداد درخشان همه ی کشورا خوبه برا مهاجرت حتی ترکیه حتی گرجستان. اگر پول ندارید هیچ کشوری خوب نیست برای هیچی حتی درس خوندن.

بستگی داره از چه طریقی و با چه هدفی بخوای مهاجرت کنی .ترکیه راحت میشه رفت ولی هم سر اقامت اذیت میکنن ...

خیلی ممنونم،منم میخواستم تحصیلی برم ، رزومه ی خوبی دارم ولی قصدشو‌نداشتم هیچوقت برای همین پرسیدم

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

در شرایط برابر یعنی وقتی مثلا میگید پول جوره فقط مونده انتخاب ، این دیگه بستگی به روحیه داره گرم باشه سرد باشه کشور ، شلوغ باشه خلوت باشه،  اتوبوس و مترو مهم باشه یا ماشین شخصی مهم باشه ، زندگی شبانه باشه یا نباشه

این معیارها رو باید بسنجید

اگر پول زیاد دارید و یا استعداد خاص مثلا در حد المپیاد و نبوغ و استعداد درخشان همه ی کشورا خوبه برا ...

ممنونم از راهنماییتون ، سرمایه رو که دارم کار میکنم میتونم به یه حدی برسونم کار ثابت دارم ، تحصیلی دوست داشتم برم

در شرایط برابر یعنی وقتی مثلا میگید پول جوره فقط مونده انتخاب ، این دیگه بستگی به روحیه داره گرم باش ...

خیلی خیلی ممنونم راهنماییتون کامل و منطقی هستن❤️