2777
2789

دوستان پسرم کلاس اول میره ،من از ساعت یک ونیم عصر خونه ام به نظرتون مرخصی بگیرم یا نگیرم ،با توجه به اینکه یه بچه یک و نیم ساله هم دارم ،میرم سرکار برمی گردم هم خیلی خسته میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکلی پیش نمیاد بگیر آرهپسرت کلاس اولیه خیلی به کمکت نیاز دارهازونورم بچه دیگه ت خیلی کوچیکه

آره ،یه دلم میگه تو میتونی همه چی رو مدیریت کنی و مشکلی پیش نمیاد مرخصی نگیر ،باز یه دلم میگه مرخصی بگیر بچه ات به کمک نیاز داره ،می خواستم ببینم مادرای شاغل چیکار می کنن

ساعت کاریت کمهیه کم برنامه ریزی داشته باشیمشکلی پیش نمیاد

من از سر کار برمیگردم باید حتما نیم ساعت بخوابم ولی بچه ام نمیذاره بعدش سردرد میشم و تا آخر شب سردردم ،اگه این مشکلو نداشتم خیلی عالی می شد

من از سر کار برمیگردم باید حتما نیم ساعت بخوابم ولی بچه ام نمیذاره بعدش سردرد میشم و تا آخر شب سردرد ...

چرا نمیذاره بخوابی؟

اگه خسته باشه پیشت میخوابه

نمیدونم کجا میذاریش 

بهشون بسپار نخوابوننش

که ظهر پیشت بخوابه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
چرا نمیذاره بخوابی؟اگه خسته باشه پیشت میخوابهنمیدونم کجا میذاریش بهشون بسپار نخوابوننشکه ظهر پیشت بخ ...

دخترم کوچیکه ،مادرشوهرم نگهش میداره ،اونم برای راحتی خودش بچه رو میخوابونه وقتی میاد خونه کاملا سرحاله و میخواد بازی کنه منم میخوام بخوابم نمیذاره ،به مادرشوهرم هم نمی تونم چیزی بگم همین که نگه میداره خیلی لطف می کنه ،هیچ کس نیست نگهش داره مهد کودک هم ۶ تومن میگیره 

دخترم کوچیکه ،مادرشوهرم نگهش میداره ،اونم برای راحتی خودش بچه رو میخوابونه وقتی میاد خونه کاملا سرحا ...

منم مثل شما دوتا بچه دارم

شاغلم هستم

ساعت کاریم هم خیلی با شما فرق داره

من اون موقع ها وسایل میریختم جلوش

خودمم کنارش دراز میکشیدم یه چرت میزدم

همون یه ربع نیم ساعتم هم حال آدمو بهتر میکنه

میتونی به بزرگه هم بسپاری حواسش بهش باشه

تلویزیون هم روشن بذار که ببینن

ساعت کاری شما چه جوریه ؟ بچه تون کلاس اول رفت اذیت نمی کرد ؟میدونید مشکل اصلی من اینه که نمی دونم پسرم برای تکالیفش چقدر به من احتیاج داره یعنی هیچ تصوری از بچه کلاس اولی ندارم که باید براش چیکار کنم

ساعت کاری شما چه جوریه ؟ بچه تون کلاس اول رفت اذیت نمی کرد ؟میدونید مشکل اصلی من اینه که نمی دونم پس ...

من شیفت در گردشم

ساعت کاریم هم از شما خیلی بیشتره

نه خداروشکر خوب بود

نهایت روزی یکساعت کار داشت باهام

من سعی کردم عادتش بدم که به من متکی نشه