2777
2789
من امروز انگشت کوچیکه ام خورد به لبه ی مبل کاشکی نمیخورد. شما چی؟

یکی پشت سرم حرف زده بود منم امروز پشتش حرف،زدم بهش رسیده بود 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایطم مث شماس .شوهرم داره کارش ازدس میده بچمم هنوز ثبت نام نکردم . غرق درمشکلات مالی هستم

چطور آروم میکنی خودتو منکه حال دلم خراب الانم اشکام سرازیر شد خدا خوش رحمی کنه برامون

حالش خوب نیست ❤️‍🩹

💜                                                                                                                                                                                                                                           
واای خدا منتظرم ده روز دیگه شه ببینم پریود میشم یانه قرص اورژانسی هم خورذم

من امروز موعدم بوده و منتظرم

خبری نیس

تازه من جلوگیری طبیعی هم داشتم....

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂