2777
2789
عنوان

کسی از قوانین کنکور سر در میاره

225 بازدید | 33 پست

سلام 

دوستان کسی می‌دونه من که دیپلم تجربی مو سال ۹۹ گرفتم اون موقع فقط دروس اختصاصی نهایی بودن.  و فقط سال ۱۲ ام نهایی بودن اگر بخوام سال ۱۴۰۴ کنکور بدم،سابقه و نمره های تحصیلی قبلیم سابقه تحصیلی برام حضاب میشه یا حتما باید ایجاد سابقه تحصیلی کنم و امتحان بدم دوباره؟ 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

باید ترمیم کنی وگرنه تراز کمی بهت میدن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید امتحان بدی اون نمرات بدرد نمیخورن

برای هر ۳ سال؟ 

اگر نمراتتون کامل هست نیاز نیست آن دروسو دیگه ترمیم معدل شرکت کنید دروسی که نمراتتون پایین هست واسه ترمیم معدل ثبت نام کنید اینم بگم فقط یک بار شانس امتحان دادن دارید یک بار میشه یه درسو نمرشو ترمیم کنید به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید حتما

اگر نمراتتون کامل هست نیاز نیست آن دروسو دیگه ترمیم معدل شرکت کنید دروسی که نمراتتون پایین هست واسه ...

کامله منتها خب همه شون نهایی نبودن و مدرسه منم تیزهوشان بود همون موقع هم واقعا امتحانامون نسبت به مدرسه های دیگه سخت بودن منتها سراسری نبود فقط سال ۱۲ ام سراسری بود 

چی خوندی این چند سال

یه رشته مهندسی خوندم 

الان دیگه حدودا تموم کردم میخواستم کنکور بدم برای فرهنگیان و کنکور سراسری  دوباره، منتها موندم کنکور ریاضی شرکت کنم یا تجربی 

کامله منتها خب همه شون نهایی نبودن و مدرسه منم تیزهوشان بود همون موقع هم واقعا امتحانامون نسبت به مد ...

دقیقا منم هدفم کنکوره منتهی نه واسه ۷ماه دیگه بنابراین سردرمیارم منتها شرایط خودمو بهتر میدونم به نظرم اینجا جواب درستی نمی گیرید کنکور بازیچه نیست یه سر به آموزش و پرورش منطقه تون بزنید و سازمان سنجشم برید اطلاعات درست به دست بیارید خودمم میخوام برم منم شرایط خاصی داشتم 

یه رشته مهندسی خوندم الان دیگه حدودا تموم کردم میخواستم کنکور بدم برای فرهنگیان و کنکور سراسری دوبا ...

بستگی داره چی میخواید بخونید اگه پزشکی میخواید مسلما  تجربی

ولی فکر نمی کنم شما پزشکی بخواید چون زیر ۱۰هزار که پزشکی قبول نمیشه

بستگی داره چی میخواید بخونید اگه پزشکی میخواید مسلما تجربیولی فکر نمی کنم شما پزشکی بخواید چون زیر ...

نه پزشکی رو که نمی‌خوام ، هدفم کنکور فرهنگیانه منتها نمی‌دونم ریاضی رو کنکور بدم یا تجربی رو منتها هر کدوم رو بدن نمیاد خودشونو هم کنکور بدم مثلا از رشته تجربی از علوم آزمایشگاهی و پرستاری خوشم میاد از رشته ریاضی از مهندسی کامپیوتر نرم افزار چونکه دارم دوره های برنامه نویسی هم میبینم و خوشم میاد ازش احساس میکنم رشته کامپیوتر می‌تونه کمکم کنه.