2777
2789
عنوان

وضعیت گیلان تو شهریور💣🥵

1558 بازدید | 93 پست

پمپ بنزین وحشتناک شلوغ بود🤐😂 یعنی یه صف خیلیییی طولانی یع خیابون کامل ماشین بود  شهرم ک مثل همیشه داره میترکه  حالا الان خوبه..... تعطیلات تموم شد بیشتریا رفتن وگرنه شهر وحشتناک بود جوری ک صبح بیشتر فضا های سبز پر بود چادر همه کنار خیابون خوابیده بودن  بعد میان متاسفانه رعایت نمیکنن همیشه این موقع ها کلی آدم تو دریا غرق میشه 🥲🥲 اگ کارمند نیستین حتما پاییز یا زمستون بیاید  تابستون هم گرمه  هم خیلی شلوغه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اشتباهه اونایی که بچه مدرسه ای ندارن الان برن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اونای که باکلاسن پاییز زمستون میان😄خیلی رمانتیکه تو پاییزشمال ،آخه تابستون چیه شرجی و شلوغ

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..