2777
2789
عنوان

مهریه چهارده سکه 😳

170 بازدید | 14 پست

واقعا قلبم درد گرفت از وقتی شنیدم 

اینه ارزش زن توی کشور ما؟واقعا میخوام گریه کنم بعضیا حق دارن از ایران میرن ...

اونم از وام ازدواج ک کاری کردن فقط اثاث برداریم بجای پول ..اونم حتما جنسای ایرانیه بنجوله واقعا دیگه ضده شدم از این ....کاش اونسر دنیا بدنیا میومدیم 

چرا واقعا تمام امیدم برای ادامه این زندگی کوفتی از بین رفت

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا قبول دارم که کمه و حق قانونیه ولی ارزش زن رو مهریه تعیین نمیکنه 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چند وقتیه خبر نخوندم چی شده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

واقعا دارم خفه میشم از این جامعه مردسالار 

مثلا دینشون اسلامه کامل ترین دین .. این دین واقعیه ک بین زن و مرد این همه فرق میذارن واااااااای خدایا چرا منو نمیکشی

چند وقتیه خبر نخوندم چی شده

لایحه ایه که هنوز تصویبم نشده چنساله میخواد تصویب بشه که هنوزم نشده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ارزش زن را مهریه تعیین نمی کنه...من با انتخاب خودم مهریه ٥ سکه دارم و حقوق مختلف (خودم مهریه نمی خواستم، ولی  عاقد گفتند بدون مهریه نمیشه عقد کرد).

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
واقعا دارم خفه میشم از این جامعه مردسالار مثلا دینشون اسلامه کامل ترین دین .. این دین واقعیه ک بین ز ...

خانم شما که میگید‌ چه‌میدونم مهریه ۱۴ تا چیه و فلان‌و اینا اطلاع دارید در کشور های خارجی هم چنین چیزی وجود نداره؟

آخه ارزش زن چند تا سکه ست؟

حقه انتخاب نداره زن ...مسئله این است ...من ۲۰۰ تا زده بودم چند وقت دیگه میخوابم عقد کنیم فقط خودمو کوچیک کردم با این کارم کاش هی ۱۱۴ میزدم