2777
2789

من اصلا به موهام هیچی نزدم تا حالا 

پوست سرم چربه موهامم چربه خیلی کم پشته موهام

چه چیز های بخرم برا موهام که ابرسانی کنه موهامو 

کرم مو گارنیه به نظرتون خوبه کسی استفاده کرده

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

کسی گفت منم لایک کن

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای موهام بهترین کاری که میکنم اینه که نوک گیری میکنم و ماهانه موخوره گیری انجام میدم .

تو حموم هفته ای یکبار اسکراب میکنم سرمو اسکراب ترزمه 

شامپو اوری استرند

ماسک مو اوسرت و اوری استرند

روغن تراپی قبل حموم انجام میدم و جوشانده رزماری 

بعد از حموم روغن موی گلیس 

اسپری ضد حرارت حتما استفاده میکنم و با سشوار خشک میکنم که موهام نشکنه ‌‌. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سرم مو آنتی فریز بعد حمامروغن نارگیل قبل حمام انقدر میزنم که چربه چرب شه موهام بعد میشورمششبا هم بست ...

چه خوب روغن نارگیل از کجا میخرید 

برا پوستتون چیا میزنید 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

برای موهام بهترین کاری که میکنم اینه که نوک گیری میکنم و ماهانه موخوره گیری انجام میدم .تو حموم هفته ...

روغن تراپی قبل حموم چیا میزنید 

روغن تراپی قبل حموم چیا میزنید

هر مویی باید متناسب با خودش روغن استفاده کنه برای موهای من روغن بادام و نارگیل و ارگان خوبه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هر مویی باید متناسب با خودش روغن استفاده کنه برای موهای من روغن بادام و نارگیل و ارگان خوبه

@میاااا‍ عزیزم شما سرم مو اوری استرند داشتی ؟ من موهام بشدت خشک و بدحالت شده چندساله هرچی محصول میزنم بزور تا چندساعت نرم میکنه فرداش انگار ک هییییچی نزدم دوباره خشکو بدحالت میشه .میخواستم سرم براق کننده موی رنگ شده رو بگیرم .توروخدا اگ خوبه بگو بگیرم وگرنه مولمو هدر ندم انقد محصول خریدم موثر نبوده خسته شدم 😑

عزیزم میشه پیام بالامو جواب بدی شنیدم با کیفیته اوری استرند برندش . @میاااا‍

عزیزم شما بجز اوری استرند دیگه چ برندای خوب خارجی استفاده کردی  که البته خیلیم گرون نباشه مثل کراستاس ؟؟ دنبال یه کرم موی خوب میکردم ک مواد مضرش خیای کم باشه و موهای خیلی خشکمو نرم و خوش حالت کنه و ندمیش تا حموم بعدی بمونه اگر شاین خوبیم به موام بده ک چ بهتررر😍 فقط اینکه موهامو چرب و چسبونکی نکنه . هرچی تاحالا سرم مو خریدم ، بیوکسین ، سریتا ، پریم ، نئودرم و ... همشون بزور چندساعت نرم میکردن فرداش انگاااارهیجی نزدم دوباره خشکو بدحالت میشد خلرجیم یکی دوتا داشتم ولی خیری ندیدم 

@میاااا‍