2777
2789
عنوان

با داداش احمقم چیکار کنم😐😵‍💫

287 بازدید | 11 پست

هرچی میشه داداشم سریع اینه بچها ب مامانم و بابام چرت میگه و پرشون میکنه ولی مامانم میدونه الکی میگه میخنده و...به هر حال پشته منه و منم واقیعتو بهش میگم میفهمه حق بامنه الانم قضیه شد باهم دعوا کردیم میخاد ب بابام و مامانم بگه برگشته تو رو من گفت خودم الکی و دروغ میگم پرشون میکنم حالا مامانم مسکلی نییت ولی بابامو بدجور پر میکنه همشم بابام فکر میکنه راست میگه با من بد شده؟همه اینارم پنهونی از من میگه الان فهمیدم چرا بابام همش بد شده 

اگه بدونید چه چیزایی میگه 

سنشم ۱۹ هست

این نیز میگذرد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار که این حرفو زد که الکی میگم پر میکنم ضبط کن ببر نشون بابات بده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چند بار تلافی کنی دیگه درست میشه

جچوری تلافی کنم چون سنم کم تره بابام همش از اون میپرسه چیکار کردید داداشمم همش تهمت میزنه الکی میگه ک مثلا فلان میکنم

این نیز میگذرد...
😂اها فکر کردم ازش بزرگتریمیخواد اینجوری به حساب بزرگتر بودنو داشتن قدرتشو به رخ بکشهسعی کن باهاش دو ...

من اصلن تا حالا زیابشو نزدم هر گندی میزنه جمع میکنم ولی اون هیچی نشده الکی میگه درموردم به هیچ وجه هم نمیتونم باهاش دوس باشم 

این نیز میگذرد...
جچوری تلافی کنم چون سنم کم تره بابام همش از اون میپرسه چیکار کردید داداشمم همش تهمت میزنه الکی میگه ...

چت فیک اینا درست کن   

یا هم که رابطتو با بابا صمیمی تر کن دیگه نیاز نباشه ازش اطلاعات بگیره

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره