2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باش، خوش اخلاق و سرسنگین و خوشتیپ و تو دید باش

مشکل اینجاس ک من تو دیدشون نیستم

ینی دور ور من مردپولدار نی   

گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
نه😁بنظرم هر چی رها تر و بی نیاز تر باشه آدم،چیزای بهتری رو جذب می کنه.به عینه دیدم😁

اهان پس من دیگه شوهر پولدار نمی خوام

خدایا یه شوهر بی پول لطفن🤲🏻

🫣عه خدا برعکسش کرد

خدایا مرسی  

گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
آدم های پولدار میرن سمت کسایی که پولدارن برا اینکه پولشون رو دوبرابر کنند

پس اینن رمانا چین ما می خونیم  

شانس +پدر پولدار + پلنگ بودن

گزینه دو رو ندارم

سه هم نیستم

ولی شاید گزینه یک یه روزی برام بگیره😀عابلتحکجمفزذذذذذ

فقط شوگر باید بزنیپسرایه این دوره پولندارن هرچی مرده پولداره واسه ته انباریه(۵۰ الی ۶۰ ساله)این تولی ...

پیرمرد پولدار 

ایییییییییییییی🤧

ندوس

غرغروی بی اعصاب

گزینه دو رو ندارمسه هم نیستمولی شاید گزینه یک یه روزی برام بگیره😀عابلتحکجمفزذذذذذ

مث من 

منم ۲و۳روندا م 😎😎😎

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴