گوهرشاد__خاتون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 296 عنوان چگونگی پیدا کردن یک شوهر پولدار 138 بازدید | 15 پست فرمول خاصی داره؟ گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱 1403/06/16 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shokofehay_kavir عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1928 خوب باش، خوش اخلاق و سرسنگین و خوشتیپ و تو دید باش
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 6785 منم لایک کن لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید. کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 18290 شانس +پدر پولدار + پلنگ بودن من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
زی_زی_گو_لو عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1900 نه😁بنظرم هر چی رها تر و بی نیاز تر باشه آدم،چیزای بهتری رو جذب می کنه.به عینه دیدم😁
ftme81 عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 1987 فقط شوگر باید بزنیپسرایه این دوره پولندارن هرچی مرده پولداره واسه ته انباریه(۵۰ الی ۶۰ ساله)این تولیدای جدید پول ندارن بنده خداها😂
گوهرشاد__خاتون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 296 خوب باش، خوش اخلاق و سرسنگین و خوشتیپ و تو دید باش مشکل اینجاس ک من تو دیدشون نیستمینی دور ور من مردپولدار نی گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 13328 آدم های پولدار میرن سمت کسایی که پولدارن برا اینکه پولشون رو دوبرابر کنند همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
گوهرشاد__خاتون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 296 نه😁بنظرم هر چی رها تر و بی نیاز تر باشه آدم،چیزای بهتری رو جذب می کنه.به عینه دیدم😁 اهان پس من دیگه شوهر پولدار نمی خوامخدایا یه شوهر بی پول لطفن🤲🏻🫣عه خدا برعکسش کردخدایا مرسی گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
گوهرشاد__خاتون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 296 آدم های پولدار میرن سمت کسایی که پولدارن برا اینکه پولشون رو دوبرابر کنند پس اینن رمانا چین ما می خونیم گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
گوهرشاد__خاتون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 296 شانس +پدر پولدار + پلنگ بودن گزینه دو رو ندارمسه هم نیستمولی شاید گزینه یک یه روزی برام بگیره😀عابلتحکجمفزذذذذذ گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
گوهرشاد__خاتون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 296 فقط شوگر باید بزنیپسرایه این دوره پولندارن هرچی مرده پولداره واسه ته انباریه(۵۰ الی ۶۰ ساله)این تولی ... پیرمرد پولدار ایییییییییییییی🤧ندوسغرغروی بی اعصاب گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 18290 گزینه دو رو ندارمسه هم نیستمولی شاید گزینه یک یه روزی برام بگیره😀عابلتحکجمفزذذذذذ مث من منم ۲و۳روندا م 😎😎😎 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
گوهرشاد__خاتون مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 296 مث من منم ۲و۳روندا م 😎😎😎 ولی امیدت ب یکه😀ک ی روز شانست بگیره گفتی که درمانت دهم بر هجر پایانت دهم///گفتم کجا، کی خواهد این؟ گفتی صبوری باید این🌱