2777
2789

بچها من ۱۸ سالمه و رلم ۲۸ ۱۰ سال تفاوت سنی داریم خب؟خیلیا ها بر اساس تجربه خوب یا بد خودشون میان ی چیز میگن اما ی جواب منطقی بدین منم جا خاهرتون🥺

تا حالا در موردش با خودش صحبت نکردم مرد خوبی خوش اخلاقه احساساتی و رمانتیک و اینم بگم نزدیک ب ۵ ساله باهمیم فقط ی چنتا اخلاق داره نمیتونم باهاش کنار بیام  خسیسه و اینکه یجوری زیاد اهمیت نمیده میری بیرون یا مریضی مهم نی براش و قراره بیاد خاستگاری قصدش جدیه ب گفته خودش

من دلم میخاد کادو بگیره هرچی حتی ی شاخه گل یا با چیز کوچیک سوپرایز کنه بیشتر براش مهم باشم زودتر بخاد بهم برسیم طوری دوسم داشته باشه ک نتونه دوریم تحمل کنه ولی برعکس همه اینا خیلی صبر میکنه حتی اگ بد ۵ ماه ببینمش هیچی نمیگیره برام من کادو رو نمیگم حرف من ی چیز دیگس نمیدونم متوجه شدین یا ن 

حالا نمیدونم بخاطر سنه یا چی 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اون طور ک من میخام دوستم نداره 

هرکدومتون شاید ی تصوراتی از شریک ایندتون داشته باشید نمیگم دوسم نداره اما اون شکل ک من میخام نیس

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اگه اختلاف سن و همه چیزو کنار بزاریم همین خسیس بودنش خیلی اذیتت میکنه مخصوصا اگه شاغل نباشی.من اگه جای شما بودم قبول نمی کردم به این دلایلی که گفتی و مخصوصا اینکه اونطور که میخوای دوستت نداره

مریض شی مهم نیست واسش؟؟ خودت به این حرفت زیاد فک کناااا تو هنوز سنت کمه اجباری نیست ازدواج کنی وقتی موردت خوب نیست چرا درس نمیخونی یا شاغل نمیشی و درکنارش ی ازدواج بهترم داشته باشی؟

دوسش داری؟

فکنم وابستشم 

یه درصد خیلی زیادیش به خاطر سنه الان اینی که مبگم رو شاید درک نکنی ولی هر دهه زندگی ادم یه حال و هوا داره برای همینه که میگن اختلاف سنی زیاد خوب نیست ‌و این که حیف تو که پنج سال از بهترین سالهای عمرتو هدر دادی توی این رابطه . به خدا حیفم میاد مثل شما میدونم زیاده ولی حیف از نوجوونی و روزایی که میتونستی هزار تا استفاده ازش کنی دادی به باد فنا و درگیر روابط پوچ شدی حالا بعد پنج سال دلبستگی اول جوونیت چی بشنوی ؟ بگیم بیا بیرون افسرده و دلشکسته میشی بگیم بمون اشتباه محضه . باور کن دلم میسوزه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مریض شی مهم نیست واسش؟؟ خودت به این حرفت زیاد فک کناااا تو هنوز سنت کمه اجباری نیست ازدواج کنی وقتی ...

ن اینکه مهم نباشه مثلا زود رد میشه از روش امرو گفتم دلم درد میکنه و اینا انگار ن انگار توجهش میگم 

من درسم چ ازدواج کنم چ نه حتما ادامه میدم ولی خب الان وقتشه انتخاب کنم

اون طور ک من میخام دوستم نداره هرکدومتون شاید ی تصوراتی از شریک ایندتون داشته باشید نمیگم دوسم نداره ...

عجله نکن عزیزم خواهرم هم سن تو فکر کنکور و ایندس اینو میگم که بدونی هم سن تو کنارمه قطعا گزینه های بهتری در اینده منتظرته اول جوونیته فکر پیشرفت باش الان و در ادامه ازدواج

وقتی مهم نیستی و برای دیدنت شوقی نداره 

و بیمار میشی مهم نیست خسیس هست فردا در زندکی مشترک حالت گرفته میشه 

حالی ازت نمی گیره 

به درد هم نمی خورید و بی خیالش شو 

فردا به مشکل می خوری 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
یه درصد خیلی زیادیش به خاطر سنه الان اینی که مبگم رو شاید درک نکنی ولی هر دهه زندگی ادم یه حال و هوا ...

متاسفانه الان خودم گیر کردم وابسته شدم 

نمیتونم جدا شم 

ن میتونم کاری کنم

خودش قراره بهار بیاد 

نمیدونم‌منتظر بمونم نمونم 

به نظرم اگه اختلاف سن و همه چیزو کنار بزاریم همین خسیس بودنش خیلی اذیتت میکنه مخصوصا اگه شاغل نباشی. ...

الان چیکار کنم

ن اینکه مهم نباشه مثلا زود رد میشه از روش امرو گفتم دلم درد میکنه و اینا انگار ن انگار توجهش میگم من ...

ببین گلم این مشکلا الان شاید بزرگ به نطر نیاد برات چون دوسش داری پس فردا تو زندگی بولد میشه و میشه مشکل اساسی و پشیمونی خصوصا خسیس بودنش و کم توجهی با ی مرد حمایتگر ازدواج کن