2777
2789

اینم از تابستون 

یک قروون نداشتم بنابراین نه چیز‌هایی که می‌خواستم خریدم نه بیرون رفتم. بابام کارمنده هنوز حقوقش ندادن. ماه قبل هم ندادن. عملا کل تابستون داشتیم مدارا می‌کردیم هر روز تخم مرغ می‌خوردیم😫

کلا تابستون بی‌پولی بود خیلی

چقد مثل ما بودی🥺🤦🏻‍♀️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال تابستون بدترین تابستون عمرم بود 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
امسال تابستون بدترین تابستون عمرم بود

وای منم.

همش تو خونه

خودم هم همش داشتم کار می‌کردم ولی حقوقم اول مهر می‌گیرم. دورکاری می‌کنم روزی ۸ ساعت فقط نشستم دارم کار می‌کنم کلافه شدم

نه والا بابای من ندادن خاک برسرا کلا تابستون همش مدارا کردیم، با حقوق مامانم سر کردیم

خب پس بالاخره یه حقوق داشتین خوب بوده

بالاخره اینم ی چالشه

اگه یه حقوق بود و نمیدادنش خیلی سخت میشد