2777
2789

میدونم اگه عنوانمو که ببینید مسخرم میکنید یا فکر می‌کنید چرت می گم ولی نمیدونم واقعا نمی دونم خودمم بذارید قضیه رو بگم شما هم از دیدگاه خودتون نظر بدید شاید من دارم اشتباه میکنم که امیدوارم اینطور باشه چون اصلا نمی تونم مامانمو تحمل کنم ازش چندشم میشه

قضیه اینه که من چند وقت پیش یه آزمون آنلاین داشتم و بخاطر اینکه واسه گوشی خودم مشکل پیش اومده بود از مال مامانم استفاده کردم و یکم بعد نوتیفکیشن یه اس ام اس از طرف یه نفر اومد که خودمم طروفو در حد اینکه اسمشو شنیده باشم می شناختم و تو اداره کار می‌کرد حتی شنیده بودم که با دخترش تو دبیرستان تو یه مدرسه می شدیم خلاصه که دستم اشتباهی خورد بهش و وارد پیاماشون شد و دیدم خیلی خودمونی داشتن حرف میزدن باهم طرف با اسم کوچیک مامانم صداش میزد و تو یکی از پیاماشم گفته بود که تو به فکر ناهار پنجشنبه باش بعد اینکه طرف کسی نیستش که دوست خانوادگی چیزی باشه که اینجوری با هم راحت باشن حتی بابام اونو میشناسه و ازشم خوشش نمیاد بعدم که گوشی مامانمو بهش دادم دیدم یکی بهش زنگ زد و اون بود خیلی صمیمی داشتن باهم حرف میزدن

اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سناریوی نصف فیلم ترکیا:

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بعدم اینم بگم که کوچیکترم که بودم به مامانم شدید شک کرده بودم چون یادمه تو سیزده بدر که بیرون بودیم مامانم آزمون خیلی دور شده بود و پیداش که کرده بودم و یواشکی دید می دمش دیدم که داره با یه مرده تماس تصویری گرفته و داشتن حرف میزدن یا حتی اون موقع ها چتاشو با اون طرف خونده بودم و دیدم همینقدر صمیمی هستن و حالا نمیدونم اینو به حساب اونموقع که زیاد عاقل نبودم و توهم زدم گذاشتم ولی این يکیو دیگه واقعا شک کردم

اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش