2777
2789
عنوان

طلاق با بچه چقد سخته بین دوراهی بزرگی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 128 پست
شوهرم با اینکه یه زن آزاد داشته باشه نمیتونه کنار بیاد باورت میشه حتی تا الان نذاشته من یه هنر ساده ...

این موضوع خیلی بده باهاشون صحبت کن متقاعدشون کن اینا حق طبیعیه یک زن هست

من بچه طلاقم و پیش بابامم الان تقریبا 10 ساله مامانمو ندیدم اگه بپرسی بزرگترین پشیمونیت چیه اینکه چر ...

ولی من اون بچه ایم که باید مامان بابام جدا میشدن و نشدن.مامانم بخاطر ما همه چیزو قبول کرد ولی من همیشه میگم تو باعث این زندگی مایی اگه جدا میشدی این وضعیت اعصاب و روان و زندگی ما نبود.من خیلی اذیت شدم شاهد کتک خوردن مادرم بودم بددهنی بابام شکاکیتش و کتک خوردن و تحقیر شدن خودم.من الان تو چشای بابام نگا میکنم میگم کاش بمیری.هر زندگی ارزش حفظ کردن نداره :)

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام جدا شم ولی اول باید کار پیدا کنم من یه پسر ۱۰ ساله دارم من اصلا وابسته شوهر و خونوادم نی ...

منم همین فکرو میکردم.ولی خانوادم نمیذارن مستقل بشم 

این موضوع خیلی بده باهاشون صحبت کن متقاعدشون کن اینا حق طبیعیه یک زن هست

میگه نمیتونم اینارو قبول کنم اگ اینارو میخوای برو درخواست طلاق بده

ولی من اون بچه ایم که باید مامان بابام جدا میشدن و نشدن.مامانم بخاطر ما همه چیزو قبول کرد ولی من همی ...

میدونم عزیزم ولی دخترت هیچ تقصیری نداره ک بخاد در آرزوی داشتن مامان یا بابا زندگی کنه یا اینکه مثل بقیه بچه ها یه زندگی نرمال نداشته باشه 

شرایط همه یکسان نیس شاید با جدا شدن شرایط واسه دخترتم بهتر شد ولی شما دخترتو نسبت به باباش بدبین نکن کاری نکن که فکر کنه باباش ادم بدیه 

من بابام واسم چیزی کم نذاشت و واقعا واسم هرکاری کرد از جونی همه چیزش گذشت ولی من بعضی وقتا واقعا دلم میخاد با حس مادرانه بزرگ میشدم وقتی رابطه یکیو با مامانش میبینم واقعا حسودیم میشه😅

زیاد حرف زدم ولی خب امیدوارم یه تصمیم عاقلانه با در نظر گرفتن همه چیز رو بگیری 

بنظر من هیچی و هیچکس مهمتر از خودت نیس شوهرت حتی ی پوئن بهت نمیده برگردی پس رفتن انقدام سخت نیس فقط وضعیت مالیت جورباشه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اگه ارتباط پدر دختریشون خوبه بچه رو بده به شوهرت ..

جوری زندگی کن که دوسداری یکبار بدنیا میای یکبارم از دنیا میری بچتم بزرگ شه ازدواج میکنه میره تو میمونی و یک عمر حسرت که چرا نشد اومجور که میخای زندگی کنی

میدونم عزیزم ولی دخترت هیچ تقصیری نداره ک بخاد در آرزوی داشتن مامان یا بابا زندگی کنه یا اینکه مثل ب ...

اگر با مامان هم زندگی میکردی نظرت این بود ؟

اگر خونه ای بزرگ میشدی که فضای متشنج داشت ولی کنار دوتاشون بودی چی ؟

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
خیلی سخته از فکر برگشت به اون زندگی میشینم گریه میکنم کاش هیچوقت ازدواج نکرده بودم💔

نه بر نگرد قرار نیست هرکی طلاق بگیره بچش ضربه بخوره که بچه یه مادر فعال شاد و با روحیه داشته باشه باباشم هفته ای دو روز بره ببینه خیلی بهتره تا مادر پدر پیش هم باشن ولی مادر افسرده و داغون باشه فقط به مشاور مراجعه کن یادبگیر چه کارایی بکنی که دخترت کمترین آسیب رو ازین جدایی ببینه

زندگی خودم چی؟🥲💔

تو باید قبل بدنیا اومدن بچه به این فکر می کردی . الان زندکی بچه به زندگی خودت اولیت داره چون تو و تصمیم تو مستقیما تو زندگی و آینده ی اون تاثیر داره. 

الان یه زندگی رو با همسرت و دخترت ساختی خوب یا بد . 

میخای اونو خرابش کنی یکی دیگه بسازی که هنوز نمیدونی موفق میشی یا نه. ولی حتما هر چقدر هم موفق باشی داغ طلاق و جدایی رو دل بچه و خودت می مونه