2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

منم سال دوازدهمم همین فکرو می کردم چون تابستون نخونده بودم مهر ماه که شد هی می گفتم نمیشه خیلی دیره من نمی تونم اینا عزت نفسمو خیلی پایین اورد و باعث شد من خیلی خیلی دیر شروع کنم هر بار می گفتم کاش کاشکی از همون مهر می خوندم مطمئن بودم اگه مهر شروع می کردم می تونستم خودمو برسونم چون خیلی هام از همون مهر ماه شروع می کنن لطفا نا امید نباش و اشتباه منو نکن تو کلییییی وقت داری حتما همش تموم میشه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
منم سال دوازدهمم همین فکرو می کردم چون تابستون نخونده بودم مهر ماه که شد هی می گفتم نمیشه خیلی دیره ...

از الان استرس گرفتم و شبا خوابم نمیبره انگیزه ندارم نمیدونم چجوری میتونم این حجم درسو تموم کنم

از الان استرس گرفتم و شبا خوابم نمیبره انگیزه ندارم نمیدونم چجوری میتونم این حجم درسو تموم کنم

اصلا اونقدر که فک می کنی نیست 

با دیدن کتاب تستا و حجمشون نترس قطعا قرار نیست هر چی تست دارن بزنی که برای هر مبحث یه مقدار مشخصی تعیین و کن و بزن 

کم کم راهکارش دستت میاد 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....