2777
2789
عنوان

صبر برای خواستگار

334 بازدید | 36 پست

سلام خدمت همگی

آیا این درسته که خانواده پسر بهمون گفتن صبر کنید تا شرایط پسرمون جور بشه واسه خواستگاری؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر صبر؟معمولا خانواده پسر اینو میگن یه اتفاقی بیفته نشه

دانشجو هست پسره فک کنم یه ۲ ۳ سالی؟ من اصلا با پسره ارتباط ندارما کلا یکی دوبار دیدمش کاملا سنتی طور اینو گفتن البته من با سنتی بودنش مشکلی ندارم کلا میگم کارشون درست بوده یا ن؟؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
نه کارشون درست نبوده

خب یعنی اصلا نباید میگفتن؟ وقتی شرایطشون جور نبوده چیکار باید میکردن؟عقد طولاتیم ک دردسره

خب یعنی اصلا نباید میگفتن؟ وقتی شرایطشون جور نبوده چیکار باید میکردن؟عقد طولاتیم ک دردسره

باید صبر میکردن شرایط جور بشه بعد بیان خواستگاری شاید اصلا جور نشد هیچ وقت 

دختر هم اگر موقعیت خوبی داشت از دست نده

خوب واسه چی اومدن خاستگاری . خاستگاری واسه وقتیه ک همه شرایط محیاست . اینا پیچوندن

اصلا نیومدن خواستگاری گفتن صبر کنید شرایطمون که جور شد میایم اگه موقعیتی بهتر از ما هم داشتید مشکلی نداریم

باید صبر میکردن شرایط جور بشه بعد بیان خواستگاری شاید اصلا جور نشد هیچ وقت دختر هم اگر موقعیت خوبی د ...

نه خب گفتن اگه موقعیت بهتری داشتین بدین

حالا اگر پیشنهاد عقد طولانی رو دادن چی قبول کنم؟

وااا ن بابا بیخیال شو

آره من اصلا جدیش نگرفتم

حالا اگه پیشنهاد عقد طولانی رو دادن چی قبول کنم؟