2777
2789

نمیدونم تو عکس معلومه یا ن ولی در حالت عادی قشنگ مشخصه خطش

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

این ازاون هاله های منفی منم چندین باراین هاله افتاده ونشونه منفی بودنشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
این ازاون هاله های منفی منم چندین باراین هاله افتاده ونشونه منفی بودنشه

نمیدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منفی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
برا منم هاله ب همین کمرنگی بود و باردار بودم..البته شش روز قبل از موعد بیبی چک زدم اینجوری کمرنگ درا ...

درسته

اگر مدیکور باشه قطعا منفیه ولی اگه مارک دیگه هست صبر کن فردا صبح بزن

بله مدیکوره

مدیکور خط تبخیر داره عزیزم حتما منفیه چند روز گذشته از موعد؟

۲۳،۲۴ مرداد باید پریود میشدم که نشدم تا یک هفته پیش که خونریزی خیلی کم و بدون درد کردم در حد چند قطره در روز بعد دو روز هم قط شد 

باردار نیستی عزیزدلم ولی یه آزمایش بده خیالت راحت بشه

دلم نمیخواد باز بخوام غصه منفی بودنشو بخورم 

بیخیالش بشم بهتره فکر کنم