2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 17 پست
بهترین راه جدا شدن هست،اصلا شاید با اقدام طلاق به خودش بیاد و خودش اصلاح کنه

وقتی حرف از طلاق میزنم میگه من زندگیمونو دوس دارم و بازهم ب همون زندگی رباتی ادامه میده ...کاری ازش بخوام انجام میده وگرنه اینکه کاری کنه من بفهمم شوق زندگی با من رو داره نه...راستش هیچ وقت حس نکردم تکیه گاه دارم همیشه مستقل و تنها بودم ...حتی وقتی بیمار میشمو در جریان میذارمش نگرانم نمیشه و زود یادش میره 

مثلا الان گفتم معدم درد میکنه...اصلا اونجوری نیس که پیله کنه بریم دکتر ببینیم چته ...فقط گف نوبت بگیر خب بریم دکتر ...و تمام دیگه یادش رف

میشه که بشه؟؟؟
الان که فهمیده میخوام مشاوره طلاق برم روزی یه دونه پیامک صبحا میده اما توجه زوری چ بدرد میخوره...من ...

بعضی مردا کلا سردن ممکنه قلبا دوست داشته باشه ولی ابراز نمی کنه یا کلا زیاد اهل دوست داشتن نیستن نه شمارو نه کس دیگه رو ، زندگی باهاشون سخته چون زنا احتیاج به محبت دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی مردا کلا سردن ممکنه قلبا دوست داشته باشه ولی ابراز نمی کنه یا کلا زیاد اهل دوست داشتن نیستن نه ...

خب پس چرا وقتی با دوستاش میریم بیرون میگه میخنده صحبت میکنه ...با من نه ...حتی مث رفیقاشم با من نیست ...فقط از مسائل و اتفاقات روز مره تعریف میکنه ....هیچ گرمایی توی رابطه ایجاد نمیکنه...مثلا پیشنهاد بده یه بازی کنیم باهم یا یه تفریحی بریم...هر کاری من بگم همونو انجام میدیم من نگم مث الان که هنوز خوابه منم دیگه مث قبل بیدارش نمیکنم خسته شوم از بس یه تنه جنگیدم 

میشه که بشه؟؟؟