2777
2789
عنوان

جدایی

139 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من سابقه ۱۱ سال زندگی مشترک رو دارم با مردی که آزوسپرم هستش و هورمون مردانه نداره 

هیچوقت برای با من بودن حس نکردم که ذوق داره 

همیشه توی این ۱۱ سال گریه کردم که چرا یه پیامک عاشقانه نمیدی 

عید خواستم امتحانش کنم گفتم تنها برم سفر در کمال تعجب قبول کرد ...رفتم و اونجا فقط سه چهار بار باهام تماس گرفت ...

نگرانم نمیشه حتی اگر بیمار بشم

بخاطرش حاضر شدم از اسپرم اهدایی استفاده کنم که بچه دار بشیم ۵ بار انجام دادمو باردار نشدم ...یه بار بخاطر استفاده داروی هورمونی پولیپ رحم گرفتم که اصلا نگرانم نشد 

حتی یکبار هم نگفت دیگه این داروها ضرر داره ولش کنیم 

اما چند بار پیشنهاد بچه پرورشگاهی رو داده که من قبول نکردم چون آدم مسئولیت پذیری نیست و بچه پرورشگاهی قطعا ب توجه هر دو نفر بیشتر نیاز داره ...

همیشه من پیشنهاد بیرون رفتن میدم و ذوقی برای زندگی مشترک نداره 

اما همه میگن اینکه بهت گیر نمیده و اهل خیانت نیست مرد خوبیه ...

شغلش جوریه که خیلی شبا نیست و موقعی هم که باشه بازم من حس تنهایی دارم چون نگاهم نمیکنه باهام صحبت عاطفی نمیکنه نهایت یه دوستت دارم میگه و تمام.و دوباره تلویزیون تماشا میکنه ...

این رفتاراش منو شکسته کرده و مدام حس تنهایی دارم نمیدونم چکار کنم

چند بارم دست روم بلند کرده

میشه که بشه؟؟؟

کاش کمکم کنید دوستان ...شنبه تایم مشاوره گرفتم که ببینم چکارکنم آیا قراره سال‌های مونده عمرم رو اینجوری بگذرونم؟

از نظر مالی هم مستقلم خونه دارم و شاغلم

کل زندگی رو من ساختم اما آخرش چی شد

میشه که بشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باقی عمرت تلف میکنی جدا شو،ببخشی رابطه جنسیتون چجور هست،شاید گرایشش فرق میکنه

راستش همش با خودم میگم شاید توقع من ازش زیاده شاید من زیاد محبت میخوام ...

رابطه جنسی خیلی کم ماهی دو سه بار همونم رفتاراش حین رابطه مصنوعی هستش و من حسم نمیاد

میشه که بشه؟؟؟
خب پس اگه ای تو عذابی و با همسرت خوشحال نیستی جدا شو

میترسم چون اهل خیانت نیست و مرد خوبیه کار بدی باشه جدایی ...نه خوشحال نیستم 

همش حس تنهایی دارم...تا کی برای پر کردن تنهاییم برم خونه مادرم و خواهرم ...حتی بیرون هم میریم حس تنهایی دارم حواسش نیست ب من

میشه که بشه؟؟؟
راستش همش با خودم میگم شاید توقع من ازش زیاده شاید من زیاد محبت میخوام ...رابطه جنسی خیلی کم ماهی دو ...

عزیزم جدا شو ،نه محبت داره نه رابطه دارین اخه ماهی دو بار ،ادم باید کنار شوهرش با علاقه پیر بشه الان که اینجوری هست چهار روز دیگه که پیر بشه بدتر میشه اخه یک روز دو روز نیست بدون عشق بدون صحبت و محبت مگه میشه ،به نظر من گرایشش به زن نیست

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
همه اینا رو به خودش بگو بگو من به عشق و توجه نیاز دارم دارم افسرده میشم این زندگی اونی نبود که می خو ...

توی این ۱۱ سال بارها محبت گدایی کردم

گفتم ب من زنگ بزن پیامک عاشقانه بده ...اما هر بار گف غر میزنی...من از نظر ظاهر یا هر نظری چیزی کم ندارم اما با اینکه پای بچه دار نشدنش موندم طوری رفتار میکنه انگار من کشته مرده ازدواج باهاش بودم...

حتی وقتی برام گل میگیره میاد محل کارم میگه عه دیر رسیدم همکارات رفتن گلو ندیدن...اینجوری تمام حس من میپره و بازم مطمئن میشم که گاهی هم محبت میکنه ساختگیه

میشه که بشه؟؟؟
توی این ۱۱ سال بارها محبت گدایی کردمگفتم ب من زنگ بزن پیامک عاشقانه بده ...اما هر بار گف غر میزنی... ...

ولش کن پس به درد نمی خوره این شوهر بازهم بگو اینبار جوری که بفهمه قصد جدایی داری شاید به خودش اومد نیومد جدا شو

ولش کن پس به درد نمی خوره این شوهر بازهم بگو اینبار جوری که بفهمه قصد جدایی داری شاید به خودش اومد ن ...

الان که فهمیده میخوام مشاوره طلاق برم روزی یه دونه پیامک صبحا میده اما توجه زوری چ بدرد میخوره...من میدونم منو دوس نداره ....میگه منو دوس داره تا من از زندگیش نرم چون شاغلم و نمیخواد از دستم بده ...چون کل زندگیش روی پیشنهادات اقتصادی من میچرخه 

میشه که بشه؟؟؟