2777
2789

دیشب خسته بودم تا ۲ونیم بچه گریه میکرد رفتم به همسرم گفتم بچه هلاک شد یکم بگیرش اروم شه یه ربع نگه داشت غرغر کرد منم چیزی نگفتم اصلا حرفی نزدم انقدددد غرغر کرد مشغول شیر دوشیدن بودم چون بچه داشت گریه میکرد گفتم راحت بخوره.سینم زخم هم بود و انگشتام درد گرفت زحمت کشیدم شوهرم از دستم کشید رفت ریخت تو ظرفشویی.منم عصابم خورد شد یه دونه زدم گوشش چون به سختی دوشیدم.بعد میخواست بچه رو بگیره ببر خونه مامانش گفتم اونو دادگاه تعیین میکنه بعد رفت امروز هم بچه پوشک نداشت به بابام گفتم.امروز تعطیل بود و تولدمم هم هست اما به روی خودش نیورد یه تبریک بگه.به نظرتون چیکار کنم؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

کاملا حق داری کاملا. بچه باید وظیفش با جفت والد باشه. دلم سوخت گفتی سینم زخم شده و شیری که با زور دوشیدم ریخت دور. بعضی مردا درکی از سختی مادر شدن ندارن واقعا بی انصافن. حالا یه سر سوزن بره تو دست همین مردا صبح تا شب مثل نی نیا گریه میکنن و میگن مامانمونو می‌خوایم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا کار همسرت درست نبوده شماهم نباید می‌زدین

بعدشم نباید حرف خونتون بکسی بگین به کسی ربطی نداره.شما بچه دارین هنوز مناظرین دیگران براتون تصمیم بگین...پس چرا بچه دار شدین 

اون بچه چه گناهی داره

شما قبل بارداری باید با همسرت صحبت می‌کردین در مورد این روزا البته که باید بشما کمک کنه ولی وقتی تو خودتون حلش نکردین چرا بچه دار شدین 

نکنید.الانم بدترش نکنید باهم صحبت کنید لازم نکرده دنیا خبردار کنید از دادگاه و... حرفی نزن 

اولا تولدت مبارک عزیزم ،دوما معلومه اونم عصبی شده کارش رو اصلا تایید نمیکنم ولی خودتو اذیت نکن مردها همینن ..گریه های بچه رو دیده و تا شما شیربدوشی بهمش ریخته 

از این چیزا زیاد پیش میاد تو زندگی آفرین که صبوری کردی ولی کاش دیگه آخرسر هم کنترل میکردی خودتو اینجوری زبونش بهت کوتاه میشد ،مردها کلا درکشون تو این شرایط پایین 

الانم توقع تبریک نداشته باش کم مردی هست که بعداز دعوا و دلخوری بیاد تبریک بگه ..یکم صبر کن اوضاع آرومتر بشه بعد با خوبی بهش بگو کارش خوب نبوده و تو هم خسته و ناراحت بودی و اگه سینه ات زخم نبود حتما خودت شیرمیدادی 

نذارین چیزهای کوچیک زندکی وآرامشتونو بهم بزنه،انشاءا.. امروز اتفاقات خوب برات رقم بخوره🌺

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫