2777
2789
عنوان

فاصله ستی منو دخترم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 104 پست
نه عزیزم فاصله سنی تون خیلی هم خوبهوقتی بزرگ بشن شما هنوز جوونی

اصلا دوس ندارم پیر بشم قبلا فک میکردم ۳۰ سالگی زیاد دیگه پیر شدیم و۳۰ سالم ک شد دیدم واقعا لذت زندگی تو ۳۰ سالگی بیشتر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بجای این ب پوستت برس از پوستت مراقبت کن

پوستم خیلی خوب بود ولی دچار ی مشکلاتی شدم ک هم پانیک گرفتم وهم رو پوستم واقعا اثر گذاشته هرکاری هم میکنم ک پوستم برگرده مث قبل نمیشه

اصلا دوس ندارم پیر بشم قبلا فک میکردم ۳۰ سالگی زیاد دیگه پیر شدیم و۳۰ سالم ک شد دیدم واقعا لذت زندگی ...

هر سنی لذت خودشو داره 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید
وااااا عزیزم مورد سراع دارم ۳۵ سالگی باردار شدهالان تو با این فاصله سنی با دخترت مشکل داری؟؟؟!!!!!ای ...

من نسبت ب خواهرام یعنی خیلی دیر ازدواج کردم خواهر کوچیکم هم زودتر از خودن ازدواج کرد کلا پدرم جوری بود تا خواستگار از راه میرسید نشناخته بله میگفت ک چی ک یعنی اره دخترای من زیاد خواستگار دارن زود ازدواج کردن ولی من خیلی مقاومت کردم ک تا ۲۰ سالگی مجرد موندم 

من و مامانم ۳۰ سال فاصله سنی داریم مشکلی نداشتیم تو این مسئله تا حالا

راحتی با مادرت منظورم میشیند با هم مث دوتا رفیق گپ بزنید تمام حرفاتو ب مادرت میگی ..من دوس دارم دخترم رفیقش من باشم حرفاشو ب من بگه 

عه منم چادریم دخترم میگه همه باکلاسن با شومیز میان بیرون توهم مثل اونا باش موهاتو بریز بیرون 🥴نمیدو ...

عجیب

به جای اینکه شما بچه را تربیت کنید ،بچه میخواد رو شما اثر بگذارد؟!! 

اصلا چرا بچه ،مردم بیرون را قبول داره ولی مادرش را نه؟!

قاعدتاً والدین الگو اند و بچه دوست داره مثل مامان باباش شه نه مادر پدر را عوض کنه 

راحتی با مادرت منظورم میشیند با هم مث دوتا رفیق گپ بزنید تمام حرفاتو ب مادرت میگی ..من دوس دارم دختر ...

آره عزیزم حرف میزنیم، گپ میزنیم،شوخی میکنیم

ببین کاملا بستگی به خودت داده که چقدر باهاش دوست باشی

براش یه انسان امن باش،اون خودش خود به خود میاد سمتت و اصلا فاصله سنی به چشم نمیاد 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

و استارتر حس و حرفای دخترت کاملا عادیه

منم تو اون سن و سال بودم همش نگران مامانم پیر بشه یا

حتی از اونجایی که خالم تو ۴۰ سالگی فوت کرده بود،همش میترسیدم مامانم منم تو این سن اتفاقی براش بیفته ولی گذشت اون روزا،بچه ها بزرگ میشن و کلا تفکراتشون عوض میشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی