من ۱۸ سالمه مامانم ۳۵ سالشه زیاد زیاد طرز فکر هامون شبیه هم نیست بخوای دخترت رو درک کنی سن اصلا مهم ...
اره دقیقا مثلا مادر خودم ک دقیق نمیدونم چند سالش هست چون شناسنامش برا خواهر بزرگش هست ک فوت شده ومادر من بچه آخر ولی خب حداقل ۲۵ بیشتر باش فاصله دارم ولی خداروشکر وقتی منو خواهرا جم میشیم اونم پایه هست وتا صب میشینیم گپ میزنیم
دوستای من ۳۳ ۳۴سالشونه مجردنبعد شما که ۲۲ سالگی زایمان کردی فکر میکنی زیاده؟به نظر من ۲۲سالگی برای م ...
من نسبت ب بقیه خواهرام اره خیلی دیر ازدواج کردم یعنی تا ۲۰سالگی مجرد موندم پدرم اصلا قبول نداشت دختر تا این سن مجرد باشه ولی من شدید مقاومت کردم البته شوهرم هم بی تاثییر نبود اون هر خواستگاری ک میومد ومیرفت جلوش میگرف
من مهم نیس برام عزیزم ولی دخترم اون روز منو با لباس محلی دیده اونم سرتا پا مشکی بودم هی میگفت چرا مث مامانی اینا لباس پوشیده میگه یعنی من بزرگ شم تو پیر میشی
من نسبت ب بقیه خواهرام اره خیلی دیر ازدواج کردم یعنی تا ۲۰سالگی مجرد موندم پدرم اصلا قبول نداشت دختر ...
خب به هرحال نسبت به جامعه هم خیلی زود ازدواج کردی هم زود بچه دار شدین
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم