2777
2789
عنوان

فاصله ستی منو دخترم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 104 پست
من ۱۸ سالمه مامانم ۳۵ سالشه زیاد زیاد طرز فکر هامون شبیه هم نیست بخوای دخترت رو درک کنی سن اصلا مهم ...

اره دقیقا مثلا مادر خودم ک دقیق نمیدونم چند سالش هست چون شناسنامش برا خواهر بزرگش هست ک فوت شده ومادر من بچه آخر ولی خب حداقل ۲۵ بیشتر باش فاصله دارم ولی خداروشکر وقتی منو خواهرا جم میشیم اونم پایه هست وتا صب میشینیم گپ میزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای من ۳۳ ۳۴سالشونه مجردنبعد شما که ۲۲ سالگی زایمان کردی فکر میکنی زیاده؟به نظر من ۲۲سالگی برای م ...

من نسبت ب بقیه خواهرام اره خیلی دیر ازدواج کردم یعنی تا ۲۰سالگی مجرد موندم پدرم اصلا قبول نداشت دختر تا این سن مجرد باشه ولی من شدید مقاومت کردم البته شوهرم هم بی تاثییر نبود اون هر خواستگاری ک میومد ومیرفت جلوش میگرف 

شما مادرشی چه اهمیتی داره چقدر باهم فاصله دارین

من مهم نیس برام عزیزم ولی دخترم اون روز منو با لباس محلی دیده اونم سرتا پا مشکی بودم هی میگفت چرا مث مامانی اینا لباس پوشیده میگه یعنی من بزرگ شم تو پیر میشی 

پوستم خیلی خوب بود ولی دچار ی مشکلاتی شدم ک هم پانیک گرفتم وهم رو پوستم واقعا اثر گذاشته هرکاری هم م ...

برو مزوتراپی 

مرو ژل میگن خیلی تاثیر داره 

۳۰ سنی نیس ک پوستت خراب بشه ب این زودی 

هر روز ویتامین سی کرم بزن 

شبا سرم ویتامین سی بزن 

🤍

برو مزوتراپی مرو ژل میگن خیلی تاثیر داره ۳۰ سنی نیس ک پوستت خراب بشه ب این زودی هر روز ویتامین سی کر ...

چروک وچیزی ندارم شکر خدا رنگ پوستم فقط نسبت ب قبل ک سفید بودم گندمی شده

عزیزم خدا دخترت حفظ کنه اونم دوس داره شما همیشه آرایش داشته باشید و با تیپ خوب برید دنبالش یا جلسه ا ...

همیشه میگه مامان تو از همه مامانا خوشگلتر و مهربان تری🙂

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من نسبت ب بقیه خواهرام اره خیلی دیر ازدواج کردم یعنی تا ۲۰سالگی مجرد موندم پدرم اصلا قبول نداشت دختر ...

خب به هرحال نسبت به جامعه هم خیلی زود ازدواج کردی هم زود بچه دار شدین

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم