2777
2789

خواب دیدم رفتیم ی جایی ی پسری بود حدودا 30ساله که ورزش می کرد اونجایی که بودیم جایی تختی بود تو ارتفاع وهمه جا همه پوشیده بود از برف ،بعد شروع کرد ب حرف زدن و ی حالت مانیتور بزرگ بود که عکس  پدرش و پدر بزرگش که  شهیدشده  بودن رو نشونمون میداد تو خواب، اسمشو گفت یادم نیست ،بعد ی بچه مرده بود تو کفن که گفت اینم مرده بچه خییییلی خوشگل بود عین ماه من نشستم یه پشه بچه رو بغل کردن سینمو گذاشتم دهن نوزاد دیدن سینمو گرفت شیر از سینم اومد نوزاد که بدنش خشک و سرد بود بدنش کلا داغ شد زنده شد و گریه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نوازد هم با اون پسر ورزشکار نسبت دادشت انگار ،بعد من تو واقعیت بچه شیر نمی‌دم تو خواب هم می دونس ...

یه سوال. شپا وقتی کسی رو  در خواب میینی همون روز در واقعیت هم میبینی؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

چه خواب عجیبی 

منم  دخترم ی خواب دیده نفهمیدم تو تاپیک هام هست اگه تونستی تفسیر کنی ممنون میشم .

العان تو به اون بچه شیر دادی زنده شد دیگه تعبیر بدی نداره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

تو اینترنت زدم تعبیر شیر دادن به بچه خوبه چیز بدی نیست 

میتونه تعبیرش ازدواج و بچه بدنیا اومدن باشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

تو اینترنت زدم تعبیر شیر دادن به بچه خوبه چیز بدی نیست میتونه تعبیرش ازدواج و بچه بدنیا اومدن باشه

من هر خوابی می بینم 99 درصدش تعبیر میشه این خوابی که دیدم خیلی برام عجیب بود از صبح همش فکرم درگیرشه

من هر خوابی می بینم 99 درصدش تعبیر میشه این خوابی که دیدم خیلی برام عجیب بود از صبح همش فکرم درگیرشه

افرین دقیقا ما هم اینجوری هستیم فکر کنم ازدواج میکنی 

شاید مرده ی بچه از قبل داشته باشه که حالش بد باشه تو خوبش کنی این تعبیر منه 

بچه شیر دادن خوبه 

ن فدات دو تا بچه دارم

عه😂خوب پس ولش کن 

مهم اینه خواب بدی نبوده و بچه زنده شده 

باش گلم 😍😍😍

❤️❤️