2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

123 بازدید | 13 پست

دوستانی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنید من برای سونو ان تی ۱۲ هفته رفتم سونو از دکترم پرسیدم چیه گفت تا الان دختره ولی ممکنه تو ۱۸ هفته که اومدی چیزی دیگه ای بگم، شما چی میگید اگه پسر بود مشخص نمیشد؟

کم پیش میاد الان دیگه خطا کم شده

به من تو انتی گفتن دختر همونم بود الان کنارم خوابه دیشب پدرمو دراورد سلیطه خانم😐😂😍

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ان تی بگن دختره امکان اینکه درست تشخیص نداده باشن خیییلی زیاده و ممکنه تو سونو آنومالی بگن پسر

ولی اگه ان تی بگن پسر صد در صد جنسیتو دیدن و تشخیص دادن

این حرفو هم دکتر خودم هم دکتر سونوگرافی بهم زدن و برا من تو ان تی گفتن پسر و درست بود

ولی برا زنداییم ان تی گفتن دختر بعد تو ۱۸ هفتگی رفت سونو پسر بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اِن تی فقط حدس و احتماله،،قطعی نیست،،پسر باشه هم ممکنه مشخص بشه.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم معمولا وقتی تشخیص دختر داده میشه درسته و کمتر خطا دارهولی وقتی تشخیص اول پسر باشه ممکنه اشتباه ...

برعکس گفتی😃

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اگه ان تی بگن دختره امکان اینکه درست تشخیص نداده باشن خیییلی زیاده و ممکنه تو سونو آنومالی بگن پسرول ...

چه بامزه، کامنت من و شما دقیقا مخالف همه😂 منم دکترم اینو بهم گفت، هر چی باشه سالم باشه

کم پیش میاد الان دیگه خطا کم شدهبه من تو انتی گفتن دختر همونم بود الان کنارم خوابه دیشب پدرمو دراورد ...

ای جانم خدا حفظش کنه انشالله منم دختردار شم اونم سالم

چه بامزه، کامنت من و شما دقیقا مخالف همه😂 منم دکترم اینو بهم گفت، هر چی باشه سالم باشه

خب برا ما پیش اومد دیگه مطمئن شدم درست گفتن😅