2777
2789
عنوان

کیا انتخاب رشته انجام دادن

64 بازدید | 4 پست

من هنوز انجام ندادم میرم کافی‌نت

من کد رشته هارو آماده کردم

میشه مراحلشو بگید، چو کافی‌نتی همش سوال میپرسه زیاد سردر نمیاره

و اینکه میخواستم بدونم اگه معدل رو باید وارد کنیم، معدل قبل ترمیم رو باید ثبت کنیم یا بعد ترمیم؟

معدل اصلی که در مدرک دیپلم هست 

ترمیم تاثیری نداره 

وارد سایت سنجش ک شدی بخش انتخاب رشته خودت میتونی بری و کد هارو وارد کنی حتی نیاز ب کافی نت هم نیس

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون💖

خواهش میکنم 

موفق باشید🌸

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️