2777
2789

صندوق طلا کارمزد میدی و باتوجه به تقاضا قیمت بالا و پایین میشه و صرفا با قیمت طلا نیست

پشتوانه ش طلا نیست

ولی اجرت و مالیات طلا فیزیکی رو نمیدی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به نظرم فیزیکی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیکی

بورس جهانی ریزش و افزایشش خیلی زیاده یعنی شما بخری ممکنه یه دوره طولانی ریزش باشه بعد شما نیاز به پول داشته باشی و نتونی  بفروشی 

متاهل شی فیزیکی میدی دست زنت و این احتمال هست دیگه بهت نده و بازم بده ولی خب خانم با درک وقتی واقعا پول لازم باشی میگذره 

ولی مهم همینه خیلی وقتا درک نمیکنه چ لزومی داره واسه گسترش کاری ک صد درصدی مطمئن نیستی طلا بفروشی😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مزایای طلا فیزیکی توی دستته هر لحظه اراده کنی میتونی بفروشی معایب خطر دزدی و نگهداری و این چیزا

مزایا طلای بورس امنیت نگران دزدی و اینچیزا نیستی . کارمزد نمیخوره . معایب سرمایه ات در سیستم بورس هست پیش اومده که گاهی سیستم بورس قفل میشه توی فروش و دیگه نمیشه فروخت . البته موقت اینجور میشه ولی وقتی ضرر میکنی دیگه نمیشه جلوشو گرفت . فروشت هم بلافاصله نیست دو سه روز طول میکشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نقد شوندگیش چطورهبه نظرتون طلای فیزیکی بهتره یا صندوق

البته طلا فیزیکی

با کوچکترین تنش در کشور، صندوقها صف فروش میشن و نمیتونید بفروشید 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بورس جهانی ممکنه فروختی پولت تو صرافیه یهو صرافی دزد از اب درآد یا یهو تو رو پولتو بعنوان ایرانی بودن بلوکه کنن دستت بهش نرسه کم پیش میاد ولی تضمینی نیست رخ نده👀

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تنش ایجاد شدنی طلا فروش ها هم کرکره رو میدن پایین نمی‌خرند فرقی نداره که

خلاصه ریسکیه خودتم میدونی بزن به کار سرمایه درگردشتو بقیشو ملک و املاک بخر تجربه میگه هیچ زمینی تو ایران ارزون نمیشه حتی اگر بیابون باشه 😂😂

ولی خب اینم مالیات داره کلا قوانین جوریه ک نتونی پولدار شی🥲

تنش ایجاد شدنی طلا فروش ها هم کرکره رو میدن پایین نمی‌خرند فرقی نداره که

دو تا نمی‌خرند ده تا نمی‌خرند بلخره یکی پیدا میشه بخره

من تو تهرانم میرم جاهایی ک چند تا مغازه کنار همن. مثل میدان امام حسین یا خ نیروهوایی. اونجا راحت میخرن. اصلا هم نمیگن نمیخریم. نقد میزنن ب حسابت