2777
2789
من شوهرم اینجوریه البته خیلی کم کسی متوجه نمیشه دوتا دخترامم اینجوری شدن یه دلشون بیشتره یکیش کمتر

سلام شما انگشتای چسبیده ی دختراتونو عمل کردید؟ مال پسر من چسبندگیش کمه ولی میترسم عمل نیاز داشته باشه لطفا راهنماییم کنید

سلام دوستان دختر منم انگشت دوم و سوم هر دو پاش به هم چسبیده و مشکلی هم در راه رفتن یا چیزی نداره من ...

سلام شما عمل انجام ندادید؟ پسر من هم انگشت دو و سه چسبندگی داره ولی خیلی کم. هست و. نگرانش شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دوتا انگشت هایه کوچیکه ی پام به هم چسبیده اما مشکلی ندارم نگران نباش میشه عمل کرد اما هرچی سن کمتر باشه عوارض بعدش کمتره اینجور که به من گفتن اکثرن هم برایه پاشونو عمل نمیکنن اگه مشکلی نداشته باشن چون کسی به پا توجه نمی کنه و داخل چشم نی بعدشم اگه کسی قرار باشه به خاطر همچین چیزی کوچیکی مسخرت کنه وبزارتت کنار همون بهتر که اولش بره من خیلی دکتر رفتم اما همشون عقیدشون این بود که اگه خیلی اذیت نمیشم بهتره عمل نکنم و میگفتن که شانسته و بابتش ناراحت نباش سخته دیدن نگاهایه عجیب دیگران اما خوب اگه خودتو با این شرایط دوست داشته باشی تحملش آسون تر میشه 

سلام 

منم همچین مشکلی رو دارم ۳۲ سال پیش بدنیا که اومدم دوتا از انگشتای دست راستم بهم چسبیده بود، یه انگشت هم نداشتم

دوتا انگشت چسبیده رو تو یکسالگی عمل کردن جدا کردن منتهی انقدر شکلش بد شده که واقعا اعتماد بنفسمو آورده پایین و خیلی وقتا گریه میکنم بخاطرش

اون انگشتی که ندارم زیاد مهم نیست واسه خودم همش میگم کاش اون دوتا انگشتم لااقل بهم نچسبیده بود و شکلش درست بود بتونم جایی درش بیارم

۳۲ ساله دست راستمو از همه پنهون میکنم با اینکه خیلی ها هم درجریانن ولی بخاطر شکلی که دکتر واسم درست کرده روم نمیشه کسی ببینه

من یه دخترمو این موضوع به شدت باعث اشک و استرس و پایین اومدن اعتماد بنفسم شده 😔😔😔