2777
2789

عمه ام‌که نیست والا فکر نمیکنم پدرش اینجوری باشه. ولی برادرش هم این مدلیه ولی خیلی کم

چیز نگران کننده ای نیست رفت براش برداشتن فقط یکی از انگشتا رو‌چون رگ اصلی از بینشون رد شده بود نتونستن درست کنن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت انگشت پاش بوده؟ دوتا دخترات کدوم انگشتاشون؟ هر دوپا؟ یا دشتشونم شد؟ شوهرت در فامیلش یا پدر ماد ...

اره انگشت پا،دخترامم فقط انگشت پاشون هر دوتا هست،یکی از پاها خیلی کمه یکیش بیشتر ولی کامل چسبیده نیست،پدر بزرگ شوهرم اینجوریه

سلام کسی بود انگشتان وسطی پای بچش تانصف بهم چسبیده باشد موروثیم نباش مشکل داشته؟

سلام اره من همه فامیلای شوهرم دوتا انگشتای پاشون چسبیده اصلا نشون خانوادگیشونه وقتی پسرم دنیا اومد و دیدن اونم انگشتش چسبیده کلی ذوووق کردن همشون😁

سلام دوستان دختر منم انگشت دوم و سوم هر دو پاش به هم چسبیده و مشکلی هم در راه رفتن یا چیزی نداره من به ارتوپد اطفال هم مراجعه کردم ولی توصیه کردن که عمل نکنیم نیازی نیست علیرغم اینکه عمل سختیه و اینکه به نظر من نا زیبا هم نیست. نه من نه پدرش نه هیچ کس از اقواممون این مورد رو نداشتیم،

سلام دوستان دختر منم انگشت دوم و سوم هر دو پاش به هم چسبیده و مشکلی هم در راه رفتن یا چیزی نداره من ...

سلام دختر من تازه بدنیا اومده وهمین مشکلو داره و خیلی نگرانم مطلب شما رو دیدم میخواستم ببینم الان هیچ مشکلی نداره؟واینکه اقدامی دیگه انجام ندادین؟ اگه امکانش هست جواب بدین خوشحال میشم، ممنون