الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودت یکیو پیدا کن بگو برام برین خاستگاری خواهر نداری یا زن داداش اونا راضیش. کنن؟
من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمیپیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
خوب به نظرم یکم زوده الان برای ازدواج شما،چون کمه کم باید با یه دختر کم سن تر از خودتم ازدواج کنی،یکم صبور باش یکم دنیا رو بیشتر ببین آدما رو بیشتر بشناس بالا و پایین زندگی بیشتر ببین بعد فکر ازدواج باش،علت مخالفت و بهانه مادرتون میدونی؟
این استاد دانشگاه علامه طباطبایی در عین حال ادامه داد: اما برخی متخصصان میگویند دوران نوجوانی که تا به حال تصور میشد در ۱۹ سالگی به پایان میرسد، اکنون از سنین ۱۰ تا ۲۴ سالگی طول میکشد. مراحل آن نیز شامل، نوجوانی اولیه Early Adolescence (سنین ۱۰ تا ۱۳)، نوجوانی میانی Middle Adolescence (سنین ۱۴ تا ۱۷) و نوجوانی پایانی Late Adolescents (سنین ۱۸ تا ۲۴) میشود
❌نتیجه میگیریم شما هنوز یک نوجوانی. اینکه کار دارم ۴۰۰ تومن پول دارم که نشد دلیل کافی برای ازدواج