2777
2789

سلام 

۲۰سالمه یکی دوساله میخوام ازدواج کنم مامانم همش بهونه های مختلف میاره 

خونه دارم کار هم دارم ۴۰۰میلیون هم پس انداز 

از بچگی هم کار کردم 

به نظرتون چه جوری راضیش کنم 

اخلاق منم یجوریه اگه چیزیو که الان ذوقشو دارم بدست نیارم دیگه از چشمم میوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یکیو پیدا کن بگو برام برین خاستگاری خواهر نداری یا زن داداش اونا راضیش. کنن؟

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

خوب به نظرم یکم زوده الان برای ازدواج شما،چون کمه کم باید با یه دختر کم سن تر از خودتم ازدواج کنی،یکم صبور باش یکم دنیا رو بیشتر ببین آدما رو بیشتر بشناس بالا و پایین زندگی بیشتر ببین بعد فکر ازدواج باش،علت مخالفت و بهانه مادرتون میدونی؟

همه ی اینا به کنار ،شما 20 سالته فقط میتونی حامی یه زن باشی یعنی منظورم مالی نیستا

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

۲۰ سالگی وقت ازدواج‌ نیست

بزرگ تر که میشی کلا نظر و انتخابت عوض میشه و همین موضوع برات مشکلات جدی بوجود میاره اگه در سن کم ازدواج کرده باشی 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خیلی واست زوده آقا کاظم 

آخه ۲۰ سالگی هم شد سنی که بخوای وارد زندگی مشترک بشی و این همه مسئولیت قبول کنی الان فقط به فکر کار و سربازی و خونه و ماشین باش 

من داداش خودمم باشه پیشنهاد میدم تا ۲۷ ۲۸ دست نگه داره

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی در عین حال ادامه داد: اما برخی متخصصان می‌گویند دوران نوجوانی که تا به حال تصور می­‌شد در ۱۹ سالگی به پایان می‌رسد، اکنون از سنین ۱۰ تا ۲۴ سالگی طول می‌کشد. مراحل آن نیز شامل، نوجوانی اولیه Early Adolescence (سنین ۱۰ تا ۱۳)، نوجوانی میانی Middle Adolescence (سنین ۱۴ تا ۱۷) و نوجوانی پایانی Late Adolescents (سنین ۱۸ تا ۲۴) می‌شود

❌نتیجه میگیریم شما هنوز یک نوجوانی. اینکه کار دارم ۴۰۰ تومن پول دارم که نشد دلیل کافی برای ازدواج

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄