2777
2789
عنوان

ببمه ماشین

47 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها بیمه ثالث ماشینمون تموم شده به نظرتون حضوری برم تمدید کنم یا آنلاین؟؟ خرید آنلاین چطوره؟ سایت معتبر میشناسین ؟ عجله داریم باید امروز یا نهایت فردا بیمش کنم چکار کنم به نظرتون کدوم بیمه ارزون تره  

سلام.بیمه ها فرقی ندارن .فقط بعضی تعهدات رو کاهش میدن که مبلغش کم بشه

به نظرتون آنلاین انجامش بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ میترسم سایت نامعتبر باشه کلاه برد ار باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون آنلاین انجامش بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ میترسم سایت نامعتبر باشه کلاه برد ار باشن

به نظر من حضوری برین .اونقدری طول نمی کشه.

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

به نظر من حضوری برین .اونقدری طول نمی کشه.

ما شهرستانیم بعد ماشینو تهران توقیف کردن فراموش کردیم بیمه تموم شده حالا اگه فردا برم دفتر بیمه یکی دو ساعته کارمو راه میندازن کا ماشینو بیارم بیرون ؟ 

ما شهرستانیم بعد ماشینو تهران توقیف کردن فراموش کردیم بیمه تموم شده حالا اگه فردا برم دفتر بیمه یکی ...

آره نهایت بیست دقیقه.کارهاشو می‌کنه یه پیامک برات میاد با گوشی پرداخت میکنی.

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.