2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شیمیایی من سزارین هستم تا دو روزم شیرم نمیاد گناه داره طفلی از گشنگی تلف میشه آب قند ک میگن برا ...

اب قند ندی ها اگه زردی داشت باش بتر میشه عقب افتاده میشه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چرا شیمیایی من سزارین هستم تا دو روزم شیرم نمیاد گناه داره طفلی از گشنگی تلف میشه آب قند ک میگن برا ...

کی گفته شیرت نمیاد؟اروم باش مقوی بخور بهش بده راه میقفته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

پیشاپیش مبارکه عزیزم... کلا سه روز اول شیر نیست و آغوز میاد از سینه... شاید از صبح تا شب کلا یه قاشق باشه ولی بشدت مقویه و خودش واکسینه میکنه بچه رو... حتما اونو به بچه بده و در کنارش اگر دوست داری خیلی کم شیرخشک. ولی از آغوز محرومش نکن گلم. در مورد مارک شیرخشک اطلاعی ندارم. بعد از اون سه روز شیرت راه میفته. قطره شیرافزا.. دمنوش رازیانه... میوه و سبزیجات... سوپ و ابگوشت اینا همه باعث زیاد شدن شیر میشه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

پیشاپیش مبارکه عزیزم... کلا سه روز اول شیر نیست و آغوز میاد از سینه... شاید از صبح تا شب کلا یه قاشق ...

نه عزیز محرومش نمیکنم حتما میدم شیر خشک هم کمکی میدم ک زردی هم نگیره از بدنش دفع شه