2777
2789
نان سنگینه من ببلاک بردم دوستمم مثل من ببلاک داد

ببلاک و من دادم خیلی بافت سبکی داره و باید ساعتگرد هم بخوره تا کف نکنه. بچه م باهاش دل‌درد شد. در کل باید از یه شیری شروع کنه تا ببینه ذائقه بچه ش چیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اصلا آب قند نده 

شیر خشک بده تا شیرت بیاد 

بشینی به امید اینکه شیر تو سینه ات بیاد بچه زردیش بالا میره کلی وزن کم میکنه 

منم ۴روز اول اپتامیل دادم بعد ک شیر تو سینه ام اومد مرتب شیر خودمو میدم 

اتفاقا بچه ام زردی داشت اگر شیر خشک نمی‌دادم حتما کارش به دستگاه و بستری  میکشید

من دخترم ک ب دنیا اومد خیلی گشنه بود هر چی مک میزد چیزی نبود تا شب گریه کرد تا مامانم بره شیر خشک بگ ...

میگن تو بیمارستان پستونک بذاری دهن بچه میگیرن پستونک رو پرت میکنن چه برسه شیر خشک بدی برخورد بدی میکنن درسته؟؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من دخترم ک ب دنیا اومد خیلی گشنه بود هر چی مک میزد چیزی نبود تا شب گریه کرد تا مامانم بره شیر خشک بگ ...

بچه‌ها با هم فرق دارن معاینه سینه انجام دادین؟ من تو ماه نه ماساژ میدادم و خدا رو شکر سر هر سه تا شیرم خوب بود.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
میگن تو بیمارستان پستونک بذاری دهن بچه میگیرن پستونک رو پرت میکنن چه برسه شیر خشک بدی برخورد بدی میک ...

بله ب مامانم گفتن همین الان شیرخشکو بنداز بره همینطور شیشه شیر ولی مامانم ننداخت گف دیگه نمیدم

نه نمیزارن ببینن دعوا میکنن باید یواشکی بدی

عه پس راسته 

فلاکس آب جوش باید از خونه ببریم تو ساک بذاریم؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

اصلا اصلا آب قند نده شیر خشک بده تا شیرت بیاد بشینی به امید اینکه شیر تو سینه ات بیاد بچه زردیش بالا ...

نه اب قند اصلا نمیدم مخصوصا ک فهمیدم حتی رو مغز بچه هم اثر میزاره

یه پرستاری بود مخصوص شیردهی میومد میگفت بهش آب قند بده تا شیرت بیاد بعد گفتم برم شیر خشک بگیرم گفت آره فقط همکارام نفهمن با سرنگ بده ک کسی متوجه نشه شوهرم شیر خشک رو تو کیسه مشکی گذاشت فرستاد 

اره عزیزم پرستار اومد گفت قدغنه. عصبانی شدم گفتم پس منی نمیتونم به بچه م شیر بدم باید نگاهش کنم تا ت ...

ای بابا چه بیشعورن 

بچه‌ها با هم فرق دارن معاینه سینه انجام دادین؟ من تو ماه نه ماساژ میدادم و خدا رو شکر سر هر سه تا شی ...

نه ندادم حالا انشالا ک داشته باشم و بچه زیاد گریه نکنه دخترم خیلی اذیتم کرد

نه ندادم حالا انشالا ک داشته باشم و بچه زیاد گریه نکنه دخترم خیلی اذیتم کرد

ان شاالله خوش روزی باشه و به سلامتی زایمان کنید کلا بچه اول خیلی سخته و مادر خیلی اذیت میشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ببلاک و من دادم خیلی بافت سبکی داره و باید ساعتگرد هم بخوره تا کف نکنه. بچه م باهاش دل‌درد شد. در کل ...

اتفاقن بخاطر بافت سبکشه که خوبه بچه دلدرد نمیشه من خیلی راضی بودم اطرافیانمم هرکی داده راضی بوده