2777
2789
عنوان

خجالت نمی کشید

302 بازدید | 12 پست

ادما تاپیک می زنند ممکن حالشون بد باشه برا چی می رید چرت و پرت می نویسید تو تاپیک اش یا خواستار گزارش تاپیکتون هستید می فهمید کار تون حق الناسه اصلا چیزی به اسم اجازه می دونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من اینجا تاپیک زدم امروز فهمیدم پدرم سرطان داره یکی اومده از شرایط دانشگاه سابقم میپرسه

امیدوارم خوب بشه🥺🐾

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
آره واقعا میبینی اون. بالا اعلانات میاد یکی جوابتو دادی میری میبینی نوشتهبرای رضای خدا نفری یک صلوات ...

یا مثلا 

تامیک اخرمو گزارش بزنید انقدر رو مخم میره👺😑

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بجا اینکه تاپیک بزنی از من بد بگی پیامم و جواب بده 

الان تو حداقل ۳۰سال سن و داری خودتو با منه ۱۴ساله یکی کردی همش حق و الناسه خوبه گفتم ببخشید😐🥺💔

دقیقا

من یه بار یه کلاهبرداری رو از اینستا تاپیک کردم ۲ میلیون پول خواهرمو خورده بود براش قرص لاغری ناف بفرسته نفرستاده بود پیجشو گذاشتم بقیه گول نخورن، یه احمقی اومده تو اون حال بد من ، داره تبلیغ پیج داغونشو میکنه😑

بهش گفتم پاک کن پستتو عین چی پاچه امو گرفت شروع کرد فحش و نفرین ، عوضی 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دقیقامن یه بار یه کلاهبرداری رو از اینستا تاپیک کردم ۲ میلیون پول خواهرمو خورده بود براش قرص لاغری ن ...

بعضیا عقده این متاسفانه🥺💔😂😂