2777
2789
عنوان

با مرد سرد و بی توجه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6316 بازدید | 188 پست
عزیزم آبان ماهیا بقران باهاشون بودم رفقا فامیلا با یکیلو عسل هم نمیشه بخوریشون😥😥😥عقربن عقرب

جدی چطوری ان؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کن اصلا کار درست همینه وقتی اون بهت بی توجهی میکنه شماوهم باید مثل خودش باشی

آره واقعا کار درست همینه 

اگر با توجه با بی توجهیاش توجه ببینه پیش خودش فک میکنه من هرکاری کنم این دختر هستش و هرکاری دلش بخوا ...

👏🏻❤️

جدی چطوری ان؟

سرد خشک وقتی باهاشون حرف میزنی مثلا من دوصفحه حذف بزنم میبینی دوکلام یا در حدسر تکون دادن همین یا بزور خودمو جر بدم ی خنده زیر لبی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

سرد خشک وقتی باهاشون حرف میزنی مثلا من دوصفحه حذف بزنم میبینی دوکلام یا در حدسر تکون دادن همین یا بز ...

نه کاملا برعکس 

خوش مشربه

سرد خشک وقتی باهاشون حرف میزنی مثلا من دوصفحه حذف بزنم میبینی دوکلام یا در حدسر تکون دادن همین یا بز ...

اون دو صفحه حرف میزنه 

من سر تکون میدم 😂

تا این حد برعکس 

ولی خوب همه آبانی ها اینجوری نیستن حالا نامزد تو خشکی و سردی آبان رو داره ولی بقیه چیزا که نه

۳۰آبان هست 

شاید برا اینه 

بین آبان و آذر مونده😂

آذر دیگه بدتر مرد های آذر ماهی خیلی بدقولن و بیخیال

وای پس من بین ماه های بد گرفتار شدم 🥴