2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

208 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من با خانواده شوهرم همه تو ی ساختمونبم 

امشب خواهر شوهرم تولد گرفت اما اصلا به من حرفی نزدم منظورم تولد جشن بزرگ 

بردارشوهرمم توهمین ساختمونن اونا رفتن سفر 

مادر شوهرم و برادر شوهر کوچیکم که ۱۰سالشه اومدن خونه ما موندن تا اونا بامهموناشون راحت باشه من قبل اینکه اینا بیان خونه ما چون ب گوشم رسیده بود خودم عصر رفتم خونه دوستم ساعت ۱۲بزگشتم خونه اوناخواب بودن 

من چقدر هواشون داشتم اما اونا حتی ی تعارف نکردن والا من نمی‌رفتم ولی از این زورم میاد تو ی ساختمونیم آدم حسابم نکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ کوچیکه ولشون کن

نه بابا بزرگه ۲۴سالشه چقدر من هواشو داشتم

همیشه ب شوهرم میگفتم جوونه دانشجوه ماهانه ی مقدر پول بهش واریز کن .خودم هر وقت میرفتم بیرون واسه ی چیزی شده ی چیز کوچیک میگرفتم

وااا 

ایرادش کجاست خب دلش نخواسته دعوت کنه مادر و برادر خودش اونجا نیستن شما که دیگه زنداداش هستی عزیزم 

توقع رو بیار پایین خودت در آرامش باش 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

گلم زندگی با خانواده همسر چجوریه؟حالا غیر این مسئله

اولا اذیت میشدم راحت نبودم 

الان مشکل خاصی نداریم فقط خانوادم اصلا نمیان چون خانوادمون بزرگ و شلوغن میگن راحت نیستیم خیلی غصه میخورم بابت این موضوع

مهمونیش دوستانه بوده خواسته راحت باشن اگه خانوادگی بود حق داشتی 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
نه بابا بزرگه ۲۴سالشه چقدر من هواشو داشتمهمیشه ب شوهرم میگفتم جوونه دانشجوه ماهانه ی مقدر پول بهش وا ...

منم بهم برخورد 😐 حداقل یه تعارفی 

همی اونی ک عروس خوب داره خانواده شوهر بد 

اونی ک عروس بدی داره خانواده دوماد خوب 

اولا اذیت میشدم راحت نبودم الان مشکل خاصی نداریم فقط خانوادم اصلا نمیان چون خانوادمون بزرگ و شلوغن م ...

نمیدونم من خونه ها حدودن یک متر فاصله بینشونه من رابطه صمیمی با خانواده همسرم ندارم و خیلی وقتا دلم میگیره ازشون چون عین پدرو مادر نیستن برام برامون کم میزارن ولی اسرار داشتن که بیاین باما ..میترسم آرامشم بهم بریزه خیلیم توقع دارن و حتا میترسم تو خونه نتونم راحت باشم  

منم بهم برخورد 😐 حداقل یه تعارفی همی اونی ک عروس خوب داره خانواده شوهر بد اونی ک عروس بدی داره خانو ...

الان مادر شوهرم با پسرش تو حال خوابیدن یعنی گلاب رو می‌خوام برم دستشویی معذبم 

دعا میکنم فقط زود صبح شه