2777
2789

بچه ها سلام،

امیدوارم حال دلتون خوب و روبه راه باشین این روزا،

ما یه روح بودیم تو دو جسم، بشدت به هم نزدیک به شدت همدیگه رو بلد بودیم درسته یسری اخلاق و رفتارهای سمی داشت اما توی خواب هم نمیدیدیم از هم جدا شیم، هشت سال از پدر و مادر و خانواده که چه عرض کنم، از رگ گردن به هم نزدیک تر بودیم تا زد و مادرش توی تصادف فوت کرد، از قشم دربست گرفتم برگشتم شهرمون کنارش بودم، گرون ترین درخت رو سر خاک مادرش کاشتم، هر روز پیشش بودم تا یکماه و حالش روال بود، بعد سه ماه با دوستش راهی کیش شدن، منم براش جابجا کردم گفتم بزار روحیه ش عوض شه، اما یکی بهش پیشنهاد میده( یه آدم بی لول که همه چیش فیک و رنت بوده اما اغوا کننده) و این فالوش کرده بود هر دو پیجش رو، بشدت اخلاقش باهام چپ شده بود و انگاری یطوری رفتار میکرد که همه چیز تقصیر منه و من خودمو از چشمش انداختم و ازم متنفره ولی خبر نداشت که خبر دارم، چندبار دیدمش ولی هر سری بدتر شد، تا اینکه همه چیو به باباش گفتم

بهم خنديدن چون متفاوت بودم! بهشون خنديدم چون همه شون مثل هم بودن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقع نداشتم ولی باباش پای بساط بود رفتم😵‍💫 و گفت لعنتی من عزادارم گفتم خدابیامرزه بی احترامی نکردم فقط میخوام بدونم زندگی من مگه چقدر بی ارزش بود این وسط ؟ منو فروخت که چی بخره ؟ گفت برو بعدأ بیا گفتم مرد مؤمن تو ده دقیقه بعد زنت به دلت موند شاید منم رفتم دیگه برنگشتم گفت نمیمیری به جهنم به درک و یدونه محکم خوابوند زیر گوش دخترش، بعدشم تهدید کرد دیگه غلط کردی بیای در خونه من و بلاک🙂‍↕️ دور از جونتون ولی چی تو سر دختراس آخه، بخدای احد و واحد اگه یک درصد کم گذاشته باشم یا کوتاهی کرده باشم

علت خیانت؟ ینی دهنمو وا کنم؟ از پفیوزبیناموسیهفرد خیانت کار فاقد ذره ای آدم بودنه

ترک برداشتم حاجی خورد شدم 🙂‍↕️

بی لیاقت بودن تنوع طلب بودن هوس باز بودن..اشغال بودن.اهل زندگی نبودن.زیبایی خود همسر را ندیدن .

چرا حتی گریه م نمیگیره الان چند ماه گذشته فقط میریزم تو خودم دم نمیزنم ولی له شدم بخدا🙂‍↕️

ذات آدما میتونه عوض شه، هشت سال خیلی تایم زیادیه ک یکی بتونه پنهون کنه ذاتشو

همیشه میگفت از مامان بابام عزیزتری برام تو همیشه کنارم بودی، چه زود مردم براش آخه پول چیه رسماً شده خدای بعضیا😢

هیچی نمیتونه باعث خیانت ی فرد با اصالت بشه 

فقط در صورتی که طرف مقابل خیلی دلشو شکسته باشه که در اون صورتم خیانت نمیکنه جدا میشه ی مدت تنها میمونه و با رابطه شکست خوردش کنار میاد و بعد رابطه بعدی

خیانت فقد واس کساییه ک تنوع طلبن و ب اینکار عادت دارن 

هیچی نمیتونه باعث خیانت ی فرد با اصالت بشه فقط در صورتی که طرف مقابل خیلی دلشو شکسته باشه که در اون ...

آره واقعا تازه اونم میبینی با کلی اصرار دوست و رفیق، بعضیا کاش بهشون شیر سگ میدادن