اونایی که لب مرزی قبول نمیشن معمولا وقتی یک سال بخونن سال بعذ میارن رشته های تاپ رو ولی اونایی که رتبه هاشون سال اول خیلی پرت بوده من فک میکنم بدتر میشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پشت موند پارسال رو با پشت موندن امسال مقایسه نکن امسال یازدهم نبود کسی خیلی فکر نمیکرد ترازهای سیوی اینجوری به رتبهها گند بزنه و...
سال بعد اگه همینجوری بمونه قطعا سختتر از امسال میشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پس ما ۴۰۳ ایها باید چه غلطی بکنیم رتبم ۱۲۷۰۰وخورده ای شده یه مشاور میگه پزشکی تعهدی میاری ده تا مشاو ...
پیرا احتمالش هست بیاری
به نظرم اگه پیرا میاری که نمون
حالا میتونی پزشکی رو هم بزنی تو انتخاب رشته شاید آوردی
اگه هم قصدت قطعی پشت موندنه حواست به این قانون محرومیت که دوباره برگشته باشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب الان تا اونجایی که میدونم دانشجوهای پزشکی و دندون و اینا رو حذف کردن ممکنه یکمی تغییر کنه ولی خب نمیشه مطمئن بود زیاد
........کسایی که پارسال ۳رشته برتر قبول شدند ولی ثبت نام نکردن هم حذف میکنن؟
نمیدونم دقیقا از اونجایی که برای تجربی انتخاب رشته نمیکنم زیاد دقت نکردم به خبرهاش خودت یه سرچی بزن پیگیر باش