2777
2789
عنوان

خانمهای معتقد و نسبتا مذهبی !میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتونو که نمیشه کاری کرد

ولی شماها باهم خوب باشین

وقتی میدونین مادر از همتون بد میگه پشت گوش بندازین و به حرفهاش توجه نکنین.

دائم موضوع بحث و عوض کنین تا ادامه نده.

سرشم جایی گرم کنین تا از بیکاری دربیان

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مادرشوهر منم همش از بچه هاش پیش همدیگه بد میگه تازه دروغم میگه از زبونشون در مورد همدیگه و از زبون من ب جاریم و برعکس

بعد از فوت پدرشوهرم ، شوهرم و برادرش دعواشون شد سر همین حرفا 

ما 4خواهرویک برادریم وپدرمون 9ماهه فوت شدن همه ازدواج کردیم جز خواهر کوچیکه مشکل من با مادرمه که متا ...

به مادرتون بگید اگه مثلا از من گله ای داری درد دلی داری به خودم بگو نه به خواهر برادرهای دیگه

تی تی جان هم درست میگن اونم یه راه حل خوبه

مادرتونو که نمیشه کاری کرد ولی شماها باهم خوب باشین وقتی میدونین مادر از همتون بد میگه پشت گوش بند ...

خواهر بزرگم خیلی پیگیره واز اونجا که بزرگترین فرزنده وکمی مغرور بخاطر اعتماد مادرم احساس میکنم پاشو فراتر از حدش گذاشته و به خودش اجازه میده جلوی هر کسی حتی خانواده شوهرم از من عیب جویی کنه 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ب مذهبی بودن فک نکنم ربطی داشته باشه.

ب خاهر برادرات بگو از این به بعد اگه حرفی در مورد من شنیدین ک ناراحتتون کرد به خودم بگین ک رفع سوئ تفاهم کنم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ما 4خواهرویک برادریم وپدرمون 9ماهه فوت شدن همه ازدواج کردیم جز خواهر کوچیکه مشکل من با مادرمه که متا ...

خب الان پدرتون فوت شده و بعد عمری تنها شده و دپرسه

از طرفی مادره و حرمت داره

به نظر من, یواشکی برادر و خواهرا با هم بشینید و مطرح کنید که همگی از یه خونیم. شرایط مادرمون اینه

اگه مثلا از رضا به رضوان خبر اورده برعکسشم انجام داده پس بیاییم و قول و قرار بزاریم هر چی مامان گفت بزاریم پای بدبینی ِ دوران تنهاییش ولی چون همه قضیه رو میدونیم کسی باهاش تندی نکنه فقط هر وقت ازین حرفها زد با یه موضوع شادی سر حرفو عوض کنیم.

همگی باهم مبلغی بزاریم و با یه کاروان بفرستیمش زیارت

کاری کنید که جوش عوض شه 

حتی اگه به کارش ادامه داد هر چند وقت یکبار شما عهدتونو تجدید کنید.

مادره دیگه, زبونم لال زبونم لال, بالاخره یه روزی جای خالیشو باید با بغض تماشاکرد

ب مذهبی بودن فک نکنم ربطی داشته باشه. ب خاهر برادرات بگو از این به بعد اگه حرفی در مورد من شنیدین ک ...

عزیزم به خاطر احترامی که باید به مادرم بذارم وآزارهایی که میده و ناخاسته اختلاف میندازه  خیلی وقتها مجبور میشم باهاش تند صحبت کنم وبعدش عذاب وجدانه واز خدا شرم دارم نمیدونم دیگه چطور بهش بگم کارت زشته وتو بعد از پدرمون باید مارو یه جا جمع کنی نه اینکه مارو پیش هم هیولاکنی  چرا انقدر به حقوق دیگران اهمیت میده اما به حقوق ما نه انگار 5یبت ما گناه نیست

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
استارتر  خدا رحمت کنه پدرت رو. منم پدرم تازگی ها فوت شده. 😔

خدا همه رفتگان منجمله پدر شمارو بیامرزه ممنونم

نمیدونم شایدم فقدان پدرم یجورایی همه امونو حساس کرده  وهر کی داره یه جور با این زخم سر میکنه 

نمیدونم شایدم فقدان پدرم یجورایی همه امونو حساس کرده  وهر کی داره یه جور با این زخم سر میکنه&nb ...

عزیزم پدرت تازه فوت کرده یک کم زمان میبره که جو خونه اروم بشه. تو سعی کن درد و دل ات رو به خواهر یا مادرت نگی و یا آتو دست خواهر بزرگ ات ندی چون گفتی جلوی خوانواده شوهرت ازت عیب جویی می کنه. این هم بگم گاهی وقتا عوض کردن ی سری خصلت ها رو ادم ها از ی سنی سخت میشه