2777
2789
عنوان

الان که ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 29 پست
جدا شو شوهرت بره با اونیکه لایقشه

چرا این حرفو میزنی مگه هرکس قبل ازدواجش جوانی کرده لذت برده از زندگیش خرابع حق زندگی خوب نداره؟حتما ادم‌پاک و خوب باید با ی پاک ازدواج کنه و آدمی ک تو گذشته خطا داشته با یک آدم خطا کار؟

خدا انقدر دوسش داشت ک یک آدم پاک جلوش قرار داد ک دیگه خطاهای گذشتشو انجام نده. هرچی بوده برای گذشتش بوده ن الان ک ایندشو داره با این آقا میسازه.

مهم اینه ک دیگ گذشتش تکرار نکنه و آینده خوبی با همسرش بسازع و زندگی کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار بچه بازیه 😂

همینو بگو 

متأسفانه امثال اینا هم توی سایت کم نیستن که فقط زیر هر تاپیک مینویسن جداشو ،طلاق، کات 

لاقل امیدوارم کسی به حرفشون توجه نکنه و روشون تاثیر نذاره 

خیلی از زندگی ها همین جوری از هم پاشیده

یه ماه قبل تاپیک زدی نمیتونم ازدواج کنم الان ازدواج کزدی؟😂 افرین به سرعت عمل واقعا

ازدواجم یهویی بود خودمم باورم نمی شه ازدواج کردم 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

همینو بگو متأسفانه امثال اینا هم توی سایت کم نیستن که فقط زیر هر تاپیک مینویسن جداشو ،طلاق، کات لاقل ...

دقیقا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️💔

خیلی اتفاقی تاپیک هات و دیدم چجوری طلسمات و باطل کردی

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍

خیلی اتفاقی تاپیک هات و دیدم چجوری طلسمات و باطل کردی

راستش نمدونم چطوری کار خدا بود چی بود من هنوز طلسم دارم ولی تونستم ازدواج کنم حالا نمدونم اون جادو گر چه نقشه ای داره که گذاشت من ازدواج کنم به هر حال خدا ازش نگذره تا ابد تو جهنم بسوزه 😐🥲💔🤦🏼‍♀️

چه فکرایی می کنیا.

گذشته ات توش شوهرت نبوده که بهش پایبند باشی به آدمی که نبوده تعهدی نداشتی که بگی با هیچ بنی بشری حرف نمی زدم و فلان و بهمان!!!!

آذمی زاد زنده است به ارتباط ولی پا روی یه سری خط قرمزی نباید گذاشت که نذاشتی یکیش خیانته مگه خیانت کردی خدای نکرده که خودت رو سرزنش می کنی!!!!🫡🫡

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

راستش نمدونم چطوری کار خدا بود چی بود من هنوز طلسم دارم ولی تونستم ازدواج کنم حالا نمدونم اون جادو گ ...

الهی عاقبت بخیر بشی

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍