2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن

43 بازدید | 5 پست

چرا من شبا حس کار کردنم فعال میشه ؟!

در طول روز اصلا حسش نیست برم کارای خونه رو انجام بدم ولی تا شب میشه قشنگ دوست دارم تا صبح کارام رو انجام بدم 

حتی موقع درس خوندن هم همینم روزا اصلا حسش نیست ولی شبا تا صبح دوست دارم درس بخونم 

نمی‌دونم چرا اینجوریم😁

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از صبح تا شب هیچ کاری انجام ندادم چون حوصله نداشتم 

ولی تا شب شد تا الان داشتم کارای خونه رو انجام میدادم هنوز هم انرژی دارم برم کار کنم همسرم میگه بیا بخواب سر و صدا می‌کنی نمیزاری من بخوابم 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
چون بعضیا ادم روز هستن بعضیا ادم شب میگن باهوشا شبکارن تو نت بزن و دیز میخوابن باهوشا

عه چه ویژگی خوبی دارم نمی‌دونستم 😂😁

یعنی من در طول روز بهم پول هم بدن از جام بلند نمیشم برم یه لیوان بر دارم 

مگه مجبور بشم که بدونم مهمون میخواد بیاد 

اونم اگه از قبل بدونم که میخواد مهمون بیاد شب کارام رو میکنم 

مگه بهویی بخواد بیاد که دیگه مجبور میشم و بع زور انجام میدم