شده بخای با مادرت درد دل کنی و از مشکلاتت و کسایی ک ناراحتت کردن بگی ولی منصرف شی چون میدونی قراره خوشحال بشه بگه دیدی گفتم؟ دیدی حرف من درست بود و با خواهر بزرگترت بهت بخندن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
باز خوبه مامان ت قبلا گفته ک فلان کار اشتباهه یا انجامش نده برا من انگار باهام هووعع هرچی هم از سختی هام بگم خوشحال تر میشه ۹۰ درصد مشکلاتمم اون ساخته برام
وقتی میگن چرا ب غریله ها انقد زود اعتماد میکنی و سفره دلتو برا همه باز میکنی چون اگ نکنمم میترکم:)
وقتی مامانم بهم میگه براچی مثه روانیا با خودت حرف میزنی🥲
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱