2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

bir şehir sevmek Mavi Gri, olebilirim Patron, aşk sadece anlayana Velet, gülü sevdim dikeni battı Melis Fis,  

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

vazgeç gönül Ece Mumay, şenlenir dünyam Emil rosè,  senden hatıra Kerim Araz,,  sen herkesden tatlısın ismayil yk 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

فارسیشو مینویسی ممنون

بیر شهیر سومک ماوی گری،  سن بنیم ایچین دودون،  آشک سادجه آنلایانا گوزل گوزلوم سن بی یانا،  اسم خواننده هارو مینویسم بزن گوگل اهنگاشون خوبن:  Sefo, Semicenk, Mavi,Gri,  Madrigal,  Burak bulut,  Kurtuluş kuş,   Lvbel C5, Reynmen