2777
2789

من توی یک ماه گذشته چند بار صبح تا شب بودم؛ شب که برمیگشتم خونه به خدا قسم انگار از نبرد برمیگردم😅😅😅 تا دو سه روز فقط باید استراحت کنم که خستگیم بره ...از شدت سر و صدای گوشی ها ،تی‌وی ،تبلیغ پریکاتن 🤕دیوانه کننده است واسم...

بعد دخترخاله هام یا چند نفر دیگه رو دیدم هر روز از اول صبح تا زمان خواب میرفتن منزل پدریشون! چه کُدی میزنن؟واقعا واسم جالبه تفاوت ادم‌ها...

با اینکه عاشق تک‌تکشونم اما سکوت یه چیز دیگه اس واقعا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐 هرروز؟

پس واس چی شوهر کردن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ابجیای من میان خونمون انقدر بچه هاشون شلوغن دیوونه میشیم😂😐

وای الهی بگردم...من این چند بار ،شب که میخواستم بیام خونه خواهرم تا دم در هی میگفت نرو و شب بمون و‌‌‌...هم خیلی عذاب وجدان گرفتم هم به خدا یک ساعت فقط احتیاج به سکوت داشتم🥺

و من ک میرم خونه بابام تعدادمون 12 نفر میشه و واقعا این حجم سروصدا دیوانه کنندس

تعدادمون که تقریبا نصفه اما صدای تی‌وی از یه طرف، از سمت دیگه آهنگ یه طرف دیگه بازی آنلاین دسته جمعی... به خدا هر بار بدون اغراق انگار از صبح تا شب کار یدی کرده باشم

😐😐😐 هرروز؟پس واس چی شوهر کردن

اره واقعا...چهار تا بچه و هر کدوم دو سه تا بچه دارن خودشون و همسراشون... 

من هفته یا ده روز یک بار میرفتم الانم یه وضعیت خاصه که سه چهار کل روز موندم .انگار از یه مسافرت دو هفته ای راه دور برگشتم🫠

خوب بستگی به افراد داره یک نفر عاشق سکوت یکی شلوغی رو دوست داره من خودم دوست دارم بیشتر خونه خودم با ...

منم تنهایی رو بیشتر می‌پسندم واقعا...از زمان دانشگاه و قبل از ازدواج کخ تنها بودم تا الان... بیشتر عمرم این سبک بوده

منم تنهایی رو بیشتر می‌پسندم واقعا...از زمان دانشگاه و قبل از ازدواج کخ تنها بودم تا الان... بیشتر ع ...

دقیقا چون من خودم قبل ازدواج اینجوری بودم الانم همون سبک ادامه دادم میای خونه خودت میگی آخیش انگار از مسافرت برگشتی😂

دقیقا چون من خودم قبل ازدواج اینجوری بودم الانم همون سبک ادامه دادم میای خونه خودت میگی آخیش انگار ا ...

وای واقعا لحظه بازگشت🥹🥹🥹 ما چند ساله ازدواج کردیم باور کن کلا ده پونزده بار تی‌وی خونه روشن نشده...اصلا آنتن و اینا نداریم😅هر کدوممون خیلی آروم یه گوشه با لپ تاپی گوشی‌ای کارمونو راه میندازیم اونم با هدست و ایرپاد و اینا😃الان گوش و سرم از صدای اخبار و کانال‌ها دررررررد میکنن😅😅😅

وای واقعا لحظه بازگشت🥹🥹🥹 ما چند ساله ازدواج کردیم باور کن کلا ده پونزده بار تی‌وی خونه روشن نشده. ...

چقدر تفاهم ماهم زیاد تی وی روشن نمیشه من خودم اصلا مگه اینکه دخترم یه کوچولو فلش وصل کنه نگاه کنه یا همسرم فوتبال چیزی ببینه الانم که با نی نی دوماهم سرگرمم کلا گوشیمم تعطیل شده مگه مثل الان خواب باشه😃

چقدر تفاهم ماهم زیاد تی وی روشن نمیشه من خودم اصلا مگه اینکه دخترم یه کوچولو فلش وصل کنه نگاه کنه یا ...

اره واقعا😁😁😁 بعد بقیه به من حس منزوی بودن سعی میکنن  القا کنن...خب من ده سال تنهام دیگه نمیتونم با اون مدل🫠🫠خدا دخترتون رو حفظ کنه واستون😍 چند ماه قبل که بچه میخواستم به این فکر کردم چیکار کنم که محیط شاد مناسب بچه بسازم و تغییر کنم! الان بچه کوچیک میبینم میگم اوکی من هنوز به این حجم از بلوغ و فداکاری نرسیدم😆