2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 75 پست

سلام

برای سلامتی و شادی و ظهور امام زمانمون علیه‌السلام  ،،

و عاقبت بخیری تمام مردم  و،،،

شادی روح تمام از دنیا رفتگان ،،

لطفا دعا کنید تشکر 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم عجل الولیک الفرج

اللهم اشف کل مریض

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

قبول باشه التماس دعا

ان شاءالله به حق این ایام عزیز همه بیماران لباس عافیت تن کنند ، روح همه ی اموات قرین رحمت و خداوند عاقبت همه ما را خیر کند

الهی آمین❤

عزیزم اگه خواستی اسم بیاری نام کاربریم یادت باشه لطفا

منم براتون حمد و صلوات میفرستم🌹

لطفا برای من و خانوادم هم دعای خیر کنید 🌸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

@queenمریم  

@yalda__ya  

@اعتصامی  

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
برات آیت الکرسی میخونم با چشم گریون برات دعا میکنمفقط برام خیلی دعا کن حالم خیلی بدهاشکم بند نمیاد

تورخدا منم دعاکن حال روحی و جسمیم بده هر دکتری هم میرم جواب نمی‌گیرم اسمم راضیه است  

.....خدایا دوستت دارم  

سلام خواهرم 

تشکر 🌸😍

تعدادی تاپیک هست اعضای تاپیک ش زیاده 

نمی تونم اسم همه رو تگ کنم

لطفا در یک نیت کلی برای همه شون دعای خیر کنید 

1) تمام اعضای تاپیک هر روز به یاد امام زمانم علیه‌السلام  و خانوادشون 

2) تمام اعضای تاپیک بخشش و خانوادشون 

3) تمام اعضای تاپیک نماز و خانوادشون 

4 )تمام اعضای تاپیک های زیارت عاشورا و قرآن و صلوات 

5 ) تمام اعضای سایت و خانوادشون 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

mooodii ، hapoei ، اسراوپارسا95 ، نوراقلقلیماسی ، sara7177b.زنبیل_قرمز ، fatemeh__1373 . مهرنازیییی .miss_miooo . کاش_همه_چی_درست_شه . اعتصامی. هر_سقوطی_پایان_نیس ،راپونزل_محل . ظهور313 .جوجووحشی، جان _و_جهانم . دخترخورشیدهستم،  دختر اردیبهشتم .نخودچی . ملوسکتونم. آنالیزا، تبسم . کاربریپاکشده . منتظرررررظهور. خانمحاجآقا  . ظهور۳۱۳ . مامان یسنا جون .دلخوشی۳۱۳ . نخودسیاه .  ننه_سرما  . reyyhaan  . قدرتمندترینم۲ . مامان مهدیار .حدیثه ، محسن.  قربان ، آیدا، عالیه ،حمید ، زهرا ، محمد امین ، عطا ، فاطمه ، زهرا ، رجب ، پریسا ، محدثه ، قزخانوم، یسنا ، شقایق مصطفی،عفت، معصومه، زهرا ،باران، فاطمه ، فاطمه ، ریحانه 

لطفا برای سلامتی و ظهور و شادی امام زمانمون علیه‌السلام هم دعا کنید ✨️  سپاسگزارم از لطفتون برای حاجت روایی تون صلوات میفرستم 

جون خودت برام دعاکن مریضیم خوب بشه سه ماهه هر دکتری میرم جواب نمی‌گیرم افسردگی گرفتم از بس میرم دکتر ...

عزیزم دعات کردم انشالله هرچی زودتر سلامتتیتو به دست بیاری و دلت آروم و شاد بشه 🧡

تو بیا و بمان ... 💜
لطفا برای من و خانوادم هم دعای خیر کنید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸@queenمریم @yalda__ya @اعتصامی

سلام دوست قشنگم ، ممنونم از لطف و محبتت ، خیر ببینی انشاالله 🤲 

برای حاجت روایی شما و استارتر عزیز ۳۰ تا صلوات فرستادم🌹 

استارتر التماس دعا برای خودم و همسرم امیر و خوشبختی و موفقیت دخترم مهسا🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
لطفا برای من و خانوادم هم دعای خیر کنید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸@queenمریم @yalda__ya @اعتصامی

خیلی ممنون عزیزم ❤️

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست