2777
2789
عنوان

هدیه عروسک برای دوست اقا 💞

263 بازدید | 12 پست

سلام سلام

من تولد یکی از دوست هام نزدیکه (دوست معمولی) سن ۲۳ 

خیلی فکر کردم چی بخرم تاپیک هم زدم اکثرا گفتن کمر بند و کیف پول و این حالت هدیه ها

ولی من میدونم این آقا به شدت عاشق عروسکه 

مخصوصا عروسک روسی

دلم میخواد هدیه عروسک بخرم🫠

نظر شما چیه؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی کش مو ببر موهاشو خرگوشی ببنده

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

ن

اخه واقعا دوست داره 

عروسک 

نمیدونم دیگه به چی علاقه داره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

چه دوست پسر خاصی

فکر کن با دومتر قد،دو کیلو پشم عاشق عروسک روسی باشه

خیلی هم خوب براش بخر

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چه دوست پسر خاصیفکر کن با دومتر قد،دو کیلو پشم عاشق عروسک روسی باشهخیلی هم خوب براش بخر

دوست پسر نیست ها

دوستِ. پسره 😂

اخی کش مو ببر موهاشو خرگوشی ببنده

اتفاقا موهای بلندی داره اکثرا هم دم موشی میبنده

خرگوشی بعید میدونم 

آخه عروسک ؟ وقتی میگین دوس داره یه عروسک روسی کوچیک بگیرین با ساعت تو یه باکس بذارین یا ادکلن یا ست ...

اره اینم ایده خوبیه

جا کلیدی عروسکی بگیرم با کادو اصلی لباس خوبه؟

دوست پسر نیست هادوستِ. پسره 😂

اها حالا همون 😆

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اها حالا همون 😆

تاکید دارم همیشه اخه😂😂

اینجا هم حساس شدم

بالای ۳۰۰ نوع دکوری داخل سایتش هست از قیمت پنجاه هزار تومن به بالا

آموزشم میده

استخدام هم میکنه با حقوق بالا

برای قسمت مدیر آموزشی و مدیر فروش و بازاریاب به تعداد بالا نیرو میگیرم

کارش هم بصورت دور کاری و هر وقت دلشون بخواد همکاری میکنن بصورت شغل دوم بدون اینکه ضمانتی و تعهدی بدهند و هر وقت بخواهند میتونن همکاری نکنند

حقوقش پورسانتی هست و هرروز تسویه میکنم تا از لحاظ اعتماد خیالشون راحت باشه

مدیر آموزشی کارش اینکه افرادی که دوستدارند آموزش ببینند به من معرفی کنند من به اعضای هر نفر که برای آموزش ثبت نام کنه پانصد هزار تومن به حسابش واریز میکنم

مدیر فروش کارش اینکه افرادی که جویای کار هستند به من معرفی میکنه و به اعضای فروش نیروهای معرفی شده اش پورسانت میگیره

بازاریاب هم مسولیتش فروش مجسمه های داخل سایت هست و گرفتن کار سفارشی که ده درصد قیمت کل مجسمه تقدیم بازاریاب میشه در همان روز

همه افراد میتونن در هر سه زمینه کاری فعالیت کنن

تو گوگل بزنید امیر قربعلی همه مجسمه هاش رو میتونید ببینی

شماره تماس

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی